De nieuwe Hornbach aan de Zuiderval opent op woensdag 30 maart om 7.00 uur in de morgen.
De nieuwe Hornbach aan de Zuiderval opent op woensdag 30 maart om 7.00 uur in de morgen.

Nieuwe Hornbach opent op 30 maart

Algemeen

Bouwmarktketen Hornbach kondigt een grootse opening aan van de nieuwe vestiging aan de Zuiderval. Op woensdag 30 maart om 7.00 uur gaan de deuren open.

Enschede – De nieuwe Hornbach in Enschede is de 17e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland en de tweede in de provincie Overijssel. “We zijn ontzettend blij dat we het kunnen onthullen: de officiële opening vindt plaats op woensdag 30 maart, door burgemeester Roelof Bleker,” vertelt vestigingsmanager Jeroe Christenhusz. “Hier hebben we met z’n allen maanden naar uitgekeken. Hornbach Enschede is echt een klusparadijs geworden. Met een assortiment van 120.000 artikelen tegen gegarandeerd de laagste prijzen vind je bij ons echt alles voor elk project.’’

De Enschedese vestiging beschikt bovendien over een tuincentrum, dierenafdeling, badkamer-keuken-inspiratiecentrum en drive-in. ”Het goede nieuws ging al een tijdje rond in klussend Enschede: er komt een gigantische nieuwe projectbouwmarkt. De ruim 150 medewerkers zetten momenteel de puntjes op de i en kunnen niet wachten om klussers te ontvangen. Het wordt een feestelijke maand, vol actie en spektakel’’, aldus Christenhusz.

Pop-up store

Wie nieuwsgierig is naar de nieuwe projectbouwmarkt kan op zaterdag 12 maart van 10.00 tot 16.00 uur alvast een kijkje nemen in de Hornbach pop-up store bij winkelcentrum Enschede Zuid. Christenhusz: “Bezoekers kunnen hier het Hornbach-gevoel ervaren: ons team staat klaar met tips voor élke klusvraag. Er is ook een schroef- en een hogedrukreinigerwedstrijd, en daarnaast kunnen ze via de VR-experience de bouwmarkt alvast van binnen bekijken.”
De pop-up store is op 20 maart van 10.00 tot 16.00 uur ook te bezoeken bij winkelcentrum Op de Brouwerij en staat op zaterdag 26 maart van 12.00 tot 17.00 uur op het H.J. van Heekplein.

In aanloop naar de opening organiseert Hornbach op zondag 13 maart een obstacle run: de Hornbach Hammerrun vindt plaats rondom de nieuwe bouwmarkt. Een heel uur lang kan elke deelnemer uitdagende obstakels overwinnen: in die tijd mogen ze zoveel rondjes afleggen als ze kunnen. “Met deze obstacle run laten we deelnemers uit Enschede en omstreken kennismaken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies de eigenschappen die elke goede doe-het-zelver in zich heeft’’, aldus Christenhusz. De opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Enschede.

Marco Klein Paste (Siers), Rutger van der Leeuw (Enexis), Marc Teutelink en Geert Heidekamp (infra). (Foto: Koos Mavrakis)
Park Stokhorst bijna klaar voor de toekomst 17 uur geleden
ERC hield een geslaagd internationaal toernooi. (Foto: Guus Blenke)
Den Haag en Voorburg winnaars toernooi ERC 25 apr, 15:07
Afbeelding
Universiteitskliniek Münster op bezoek bij MST 25 apr, 14:18
Mathias Kjölö was Koning van de Wedstrijd tegen Almere City.:(Foto: Bas Everhard)
'We gaan Europa in' 25 apr, 13:00
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 11:25
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 25 apr, 09:21
De eerste sleutels zijn uitgedeeld.
Woningen Drienerweg en Walhofstraat opgeleverd 24 apr, 16:45
Taoufik Allam gaat over de streep.
Enschede Marathon een hardloopfeest 24 apr, 15:01