In wc Zuid komt een AH van Bun.
In wc Zuid komt een AH van Bun.

Nieuwe AH in winkelcentrum Zuid

Algemeen

Enschede - In winkelcentrum Zuid komt een nieuwe Albert Heijn. Niet van Ahold, maar van Bun. Bun is een franchisenemer van Albert Heijn die nog niet in Overijssel actief is. De vestiging van het filiaal in Zuid gaat naar verwachting medio december open.

Bun kijkt uit naar de opening van deze nieuwe supermarkt in een voor hun nieuwe provincie. “De kans voor een nieuwe locatie voor een supermarkt deed zich voor en die hebben we, als landelijk opererende onderneming, met beide handen aangegrepen. We zien heel erg veel potentie in deze, voor ons, nieuwe regio en hebben erg veel zin om een mooie winkel neer te zetten”, zegt directeur Supermarkten Ronald van Zetten.

De supermarkt zal meer dan 2300 vierkante meter beslaan met het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn, vol vers, gemak en voordeel. “Een winkel vol met verse groenten, vers fruit en verse sappen en maaltijden. Alles vers en nog voordelig ook. Er zal ook een groot zelfscanplein komen met maar liefst acht zelfscankassa’s. Een volwaardige supermarkt met een zeer groot assortiment en de mogelijkheid tot zelfservice. Je kijkt je ogen uit in deze nieuwe winkel. De verwachte oplevering staat gepland op dinsdag 14 december van dit jaar. Voor deze mooie, grote, nieuwe supermarkt zijn wij nog op zoek naar een managementteam! Heb jij leidinggevende ervaring in de supermarkt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkah.nl/enschede.’’

Mathias Kjölö was Koning van de Wedstrijd tegen Almere City.:(Foto: Bas Everhard)
'We gaan Europa in' 25 apr, 13:00
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 11:25
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 25 apr, 09:21
De eerste sleutels zijn uitgedeeld.
Woningen Drienerweg en Walhofstraat opgeleverd 24 apr, 16:45
Taoufik Allam gaat over de streep.
Enschede Marathon een hardloopfeest 24 apr, 15:01
Bart Kuiper en Stephan Wevers.
Akkoord Saxion en Twente Safety Campus 24 apr, 14:57
Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 24 apr, 14:12
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 24 apr, 14:00