Foto:

Dienst voor ongelovigen is terug

Enschede - ‘En we pakken het podium dit keer helemaal zelf’ is het credo bij de Dienst voor ongelovigen, dinsdag 21 september 20.30 uur in Theater Concordia.

Jawel, ze staan er weer: koor, band en host Magda Nij Bijvank in theater Concordia om, na een jaar weg te zijn geweest, de herfst op 21 september te lanceren.
Precies een jaar geleden was de laatste dienst voor ongelovigen, wegens corona, daarna heeft het publiek de “Pokon voor de geest en voeding voor de ziel” drie seizoenen zelf moeten regelen. “En wij natuurlijk ook. En daarom hebben we zin om dit keer helemaal zelf het podium te pakken, zonder andere gasten. Wij hebben het theater en het publiek gemist én hebben genoeg materiaal om er een mooie dienst van te maken. En dat doen we met favoriete nummers uit andere edities en met verhalen van onszelf. Kleine verhalen, met grote thema’s, die aanzetten tot denken, ontroeren of je doen lachen”, aldus Magda.

En dat is dan ook wat de diensten van Magda Nij Bijvank in een notendop zijn. Vier keer per jaar, bij het begin van een nieuw jaargetijde op eigenzinnige wijze met een swingend koor, vette band en verschillende gasten stilstaan in de hectiek van alle dag. ‘’Samen zijn, samen zingen, napraten en gevuld de herfst in. Echt zo’n voorstelling waar je bij wilt zijn. Dus be there en reserveer, want we mogen maar 90 mensen toelaten.”

Met Magda Nij Bijvank de herfst in

Meer berichten