<p>Roelof Ballast werkt al 50 jaar bij Dirk Nijhuis Schilderwerken.</p>

Roelof Ballast werkt al 50 jaar bij Dirk Nijhuis Schilderwerken.

(Foto:)

Jubileum Roelof Ballast bij Dirk Nijhuis & Appels

Enschede - Lange dienstverbanden komen niet zo vaak meer voor. In het bijzonder als het om een 50-jarige dienstverband gaat. Bij Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken was op 6 september Roelof Ballast 50 jaar in dienst.
De jubilaris werd maandag op zijn werkplek verrast met een pop-up ontbijt met de collega’s. “Roelof begon als 17-jarige jonge in 1971 als aspirant schilder. Toen nog Dirk Nijhuis Schilderwerken genaamd. In 2014 is het bedrijf gefuseerd en is de naam van het bedrijf in Dirk Nijhuis & Appels overgegaan. Dirk Nijhuis bestaat al sinds 1956 en is een gerenommeerd schildersbedrijf met een schat aan ervaring. Deze ervaring schuilt ook in Roelof Ballast, die vorig jaar september na z’n pensioengerechtigde leeftijd nog vrolijk doorgaat. Hij beleeft nog veel plezier aan z’n werk en bovenal het werken met z’n collega’s. Waarom zou je er dan mee stoppen?’’, aldus eigenaar Erwin Appels.

Een bijzondere dag, dat heeft Ballast wel verdiend, vindt Appels. Daarom werd er een keurig ontbijt geserveerd. “Wij willen voor hem echt een gedenkwaardige dag maken, want dat heeft hij na al die trouwe jaren wel verdiend. Op 24 september vieren wij met alle medewerkers dan het echte jubileumfeest, waar hem ook de oorkonde, legpenning en draagspeld worden overhandigd.’’.

Meer berichten