<p>SeniorWeb is een landelijke vereniging met circa 3000 vrijwilligers.</p>

SeniorWeb is een landelijke vereniging met circa 3000 vrijwilligers.

(Foto: )

SeniorWeb Leercentrum van start

Enschede - De activiteiten van het SeniorWeb Leercentrum worden na de zomervakantie weer opgepakt bij Bibliotheek Enschede.

Voor het nieuwe cursusjaar is een programmaboekje gemaakt waar alle cursussen en inloopspreekuren in vermeld staan. Het programmaboekje is op te halen bij de Bibliotheek Enschede. Het cursusaanbod is ook te vinden op internet: www.seniorweb.nl/enschede. Enkele maandelijkse inloopspreekuren over het gebruik van verschillende apparaten zijn voor iedereen toegankelijk en kosteloos.

‘’In het SeniorWeb Leercentrum leert u te werken met verschillende programma’s en apparaten zoals computers, laptops, tablets en smartphones’’, aldus SeniorWeb. “Zo is er een cursus Klik & Tik voor degenen die nog geen ervaring hebben met het gebruik van een computer. U leert hoe u een computer bediend, of hoe u internet gebruikt. Bent u al een stap verder, dan is de Basiscursus Windows 10 iets voor u. U leert hoe u Windows op uw (nieuwe) computer of laptop beter kunt gebruiken, zoals het beheer van uw mappen en bestanden.’’
(info@bibliotheekenschede.nl, 053-4804804).

SeniorWeb helpt ouderen

Meer berichten