Afbeelding

LEAP24 opent een nieuw snellaadstation in Enschede

Zakelijk

LEAP24 maakte op 19 maart 2024 een nieuwe sprong richting een duurzamere toekomst voor Overijssel met de opening van een nieuw snellaadstation aan Het Poolman 13 in Enschede. Dit ruime snellaadstation is goed bereikbaar vanaf de Westerval richting het stadscentrum. Enschede sluit zich hiermee aan bij de groeiende lijst van Overijsselse steden met een LEAP24 snellaadstation, waaronder Zwolle, Almelo, Nijverdal, Steenwijk en Deventer.

ENSCHEDE - Het nieuwe snellaadstation, het 23e in Nederland, beschikt over vijf snelladers van 160 kW elk. Deze geavanceerde laders bieden niet alleen laadsnelheid, maar ook betrouwbaarheid, waardoor elektrische voertuigen snel en efficiënt kunnen worden opgeladen. Daarnaast zijn er ruime parkeervakken van 3 bij 7 meter beschikbaar, waardoor zelfs grotere elektrische bestelbussen en bakwagens zonder enige moeite kunnen worden opgeladen.

Enschede neemt ook een voortrekkersrol in de transitie naar schone mobiliteit door vanaf juli 2025 een zero-emissie zone in te stellen. In deze zone worden alleen emissievrije bedrijfsvoertuigen toegelaten, wat een grote bijdrage zal leveren aan het verminderen van luchtverontreiniging en het verbeteren van de luchtkwaliteit in de binnenstad van Enschede.

Wat LEAP24 onderscheidt, gaat verder dan alleen de focus op grotere voertuigen. Het gaat ook om de laadervaring zelf. Oprichter van LEAP24, Pelle Schlichting, legt uit: “Bij LEAP24 gaat het niet alleen om snelladen, maar ook om comfort. Onze locaties zijn zo ingericht dat laden niet alleen snel, maar ook aangenaam is. Overal vind je groen, een plek om te ontspannen en zelfs gratis wifi. Zo maken we het laden niet alleen makkelijker, maar ook aangenamer voor onze klanten.”

Met de opening van dit nieuwe snellaadstation in Enschede blijft LEAP24 zich inzetten voor een groenere toekomst, waarin duurzame mobiliteit de norm wordt. LEAP24 accepteert alle laadpassen en snelladen kost 59 eurocent per kWh.

Jan Henk de Groot komt naar Concordia.
'Grunningse laidjes' live op Twentse bodem gezongen 20 uur geleden
Monofoon is bij Sonnevanck ontwikkeld.
Sonnevanck en Oyfo brengen Monofoon 23 uur geleden
Marco Klein Paste (Siers), Rutger van der Leeuw (Enexis), Marc Teutelink en Geert Heidekamp (infra). (Foto: Koos Mavrakis)
Park Stokhorst bijna klaar voor de toekomst 26 apr, 08:54
ERC hield een geslaagd internationaal toernooi. (Foto: Guus Blenke)
Den Haag en Voorburg winnaars toernooi ERC 25 apr, 15:07
Afbeelding
Universiteitskliniek Münster op bezoek bij MST 25 apr, 14:18
Mathias Kjölö was Koning van de Wedstrijd tegen Almere City.:(Foto: Bas Everhard)
'We gaan Europa in' 25 apr, 13:00
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 11:25
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 25 apr, 09:21