OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.
OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.

OKcontainers.nl: snel en betaalbaar een container

Algemeen

Wanneer men voor een grotere klus veel af moet voeren is een container huren een goede optie; het liefst met zo min mogelijk rompslomp. OKcontainers.nl is hét betrouwbare adres in de regio voor snelle, betaalbare containerhuur.

ENSCHEDE - OKcontainers.nl weet hoe belangrijk een betrouwbare dienstverlening is; afspraak is afspraak. Zij onderscheiden zich dan ook door een uitstekende klantenservice met als doel om de verwachtingen altijd te overtreffen! Het is dan ook niet voor niets dat OKcontainers.nl een vaste klantenkring op heeft weten te bouwen.

Containers zijn te huur in een drietal formaten; 4 kubieke meter, 6 kubieke meter en 10 kubieke meter. De grootste container is zowel in open als gesloten versie leverbaar. De prijsstelling hangt af van het soort afval dat men af wil voeren. Ze zijn bruikbaar voor restafval, bouw- en sloopafval, puin, groen, hout, grond en dakafval. Prijzen zijn altijd inclusief BTW, vier weken plaatsing van de container, haal- en brengservice en afvoeren van het afval. Zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Kijk voor meer informatie over de prijzen per container op: www.okcontainers.nl of bel met 06-23 41 79 72 voor een offerte op maat.

Dolf Jansen en Jitske Kramer brengen 'All Inclusive' naar het Wilminktheater.
Jitske Kramer en Dolf Jansen met 'All Inclusive' gisteren
Afbeelding
Drukke en gezellige Koningsnacht in de binnenstad FOTO'S 26 apr, 22:32
Jan Henk de Groot komt naar Concordia.
'Grunningse laidjes' live op Twentse bodem gezongen 26 apr, 18:09
Monofoon is bij Sonnevanck ontwikkeld.
Sonnevanck en Oyfo brengen Monofoon 26 apr, 15:43
Marco Klein Paste (Siers), Rutger van der Leeuw (Enexis), Marc Teutelink en Geert Heidekamp (infra). (Foto: Koos Mavrakis)
Park Stokhorst bijna klaar voor de toekomst 26 apr, 08:54
ERC hield een geslaagd internationaal toernooi. (Foto: Guus Blenke)
Den Haag en Voorburg winnaars toernooi ERC 25 apr, 15:07
Afbeelding
Universiteitskliniek Münster op bezoek bij MST 25 apr, 14:18
Mathias Kjölö was Koning van de Wedstrijd tegen Almere City.:(Foto: Bas Everhard)
'We gaan Europa in' 25 apr, 13:00