Leenders Bike Totaal is een fietsparadijs geworden. (Foto: Ronald Hissink).
Leenders Bike Totaal is een fietsparadijs geworden. (Foto: Ronald Hissink). Foto: Ronald Hissink

‘We kunnen veel meer laten zien’

Algemeen

Het is ontegenzeggelijk een prachtig fietsparadijs geworden. Leenders Bike Totaal aan de Pasmaatweg 40 in Hengelo heeft onlangs een metamorfose ondergaan. “We zijn erg blij met de nieuwe fietsshowroom. Ook de werkplaats is vernieuwd en veel groter geworden”, zegt bedrijfsleider Maarten Spijker.

HENGELO - Leenders Bike Totaal was al een begrip in Hengelo. Nu is de onderneming een nog groter fietsparadijs geworden. “De nieuwe winkel is zo’n zesduizend vierkante meter groot. Dat is een verdubbeling. Daardoor kunnen we ook veel meer modellen laten zien”, zegt Spijker. De verbouwing begon eind 2021. Tijdens de werkzaamheden bleef de winkel geopend. “We hebben de winkel naast ons aangekocht. Tussen onze panden zat ook nog een ruimte van zeven meter. Dat hebben we dichtgebouwd. Daardoor is het één grote winkel. De werkplaats heeft een nieuwe ingang gekregen.” De 38-jarige bedrijfsleider is in zijn nopjes met het resultaat. Net zoals zijn collega’s bij Leenders Bike Totaal. De verruiming biedt meer kansen. “We kunnen nu bijvoorbeeld veel meer elektrische mountainbikes laten zien. Ook het assortiment bakfietsen is veel groter geworden. Daar hebben we nu plek voor.” Bakfietsen mogen zich in een steeds grotere populariteit verheugen. Niet alleen in de grote steden in de Randstad zijn ze populair. “De hausse komt deze kant op.” Voorheen stonden er tien modellen. Nu tussen de veertig en vijftig. Ook constateert de bedrijfsleider dat de vraag naar elektrische mountainbikes toeneemt. Daar wil Leenders Bike Totaal op inspringen door de collectie te vergroten. Het aanbod van tweedehands fietsen is eveneens enorm. Een verbetering is ook de werkplaats en de bijbehorende klantvriendelijkheid. Klanten kunnen comfortabel wachten tot de reparatie gereed is. De ruime werkplaats is door de verbouwing afgescheiden van de winkelruimte. Daar worden klanten vakkundig geholpen. “Ze kunnen plaatsnemen op de nieuwe banken. De wachtplekken zijn zo ingericht dat je er ook kunt werken op de laptop. We zien dat klanten dat ook doen. Ze gaan hier werken aan de tafels.”

“We willen dat je goed geholpen wordt met advies op maat. Klantenservice vinden we heel belangrijk. Dat staat bij ons bovenaan. Het gaat er niet om dat je snel vindt wat je zoekt, maar gedegen geholpen wordt”, aldus bedrijfsleider Maarten Spijker. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Het assortiment staat ook op de site.

leendersbiketotaal.nl

Afbeelding
Expositie Connect-U 6 uur geleden
Afbeelding
Nog één klus verwijderd van Europees voetbal 6 uur geleden
Afbeelding
Femke Bol is dé ster bij de FBK Games 7 uur geleden
Afbeelding
Harmonie als dé zomerse theaterverrassing in Twente 5 jun., 11:10
Afbeelding
Tweede voorstelling Twintigers aan Z 4 jun., 10:13
Afbeelding
AC Tion viert 75-jarig bestaan met reünie 3 jun., 14:35
Afbeelding
Snoei kastanjebomen 3 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 2 jun., 17:31