Niels Keuter en Tom Horstman hebben korte lijntjes met elkaar.
Niels Keuter en Tom Horstman hebben korte lijntjes met elkaar.

Twee kapiteins bij Keuter Horstman Makelaars

Algemeen

Enschede - Niels Keuter en Tom Horstman zijn beiden directeur bij Keuter Horstman Makelaars. “Er zijn nu twee kapiteins op het schip en dat werkt super’’, zeggen ze. “We zijn een perfecte aanvulling op elkaar. We sparren dagelijks en werken hierdoor nog efficiënter.’’

Niels Keuter richtte negen jaar geleden Keuter Makelaars op. “Ik begon letterlijk op een zolderkamer, twee straten van ons huidige kantoor vandaan”, aldus keuter. Hij verhuisde in juli 2014 met zijn bedrijf naar een kantoorruimte aan de Wethouder Beversstraat. Toen het team uitgroeide van twee naar vijf vaste krachten nam Keuter Makelaars in november 2018 haar intrek in het huidige pand aan de Roomweg. Tom Horstman versterkt het team sinds 2019 en is sinds januari 2020 compagnon.
Beiden hebben bij verschillende kantoren in Enschede gewerkt en daar in de keuken kunnen kijken. Samen hebben de heren ruim 45 jaar werkervaring in de makelaardij. Keuter: “Ik wilde met behulp van een compagnon het fundament van ons kantoor verstevigen. We dagen elkaar uit en komen zo tot nog betere ideeën en oplossingen.” Horstman: “Bovendien hebben we zeker geen negen tot vijf baan. Werkdagen kunnen erg druk zijn, en dan is het erg fijn om adequaat te kunnen overleggen en ons werk te verdelen.”

Afbeelding
'Ik kom zelfs de kraanvogel tegen' 8 jun., 15:39
Afbeelding
Solar Boat Twente wint Regatta in Enkhuizen 8 jun., 14:23
Afbeelding
'Echte arbeidersclub' UDI is 90 jaar 8 jun., 13:24
Afbeelding
PW houdt internationaal veteranentoernooi 8 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 8 jun., 09:34
Afbeelding
De mening van Enschede: Armoede in 053 7 jun., 18:24
Afbeelding
Helemaal rood! 7 jun., 17:42
Afbeelding
Hoe kun je Duits personeel het beste inzetten om de Duitse markt te veroveren? 7 jun., 15:49