Inge Pasman, woonbegeleider bij InteraktContour. (Zie www.werkenbijinteraktcontour.nl/Enschede).
Inge Pasman, woonbegeleider bij InteraktContour. (Zie www.werkenbijinteraktcontour.nl/Enschede). Foto:

InteraktContour heeft woonbegeleiders nodig

Algemeen

InteraktContour bouwt de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Daar is plek voor 85 cliënten. Dat betekent een uitbreiding van het aanbod in Enschede en omgeving met 22 appartementen. En dus zijn er een flink aantal extra woonbegeleiders en zorgassistenten nodig.

Enschede - InteraktContour zoekt collega’s die heel bewust kiezen voor de zorg voor mensen met NAH. Mensen die graag de handen uit de mouwen te steken en kiezen voor een gemotiveerd team en een innovatieve werkomgeving. Inge Pasman werkt straks in locatie Geert de Leeuw. Waarom zij hiervoor kiest? ‘’Wat ik interessant vind aan het werken met deze cliënten is vooral de complexiteit. Iedere cliënt is uniek, dus bij iedere cliënt heb je ook echt een andere begeleidingsstijl. Je moet maatwerk toepassen en dat maakt het werk interessant en uitdagend. Ik haal mijn werkplezier uit het helpen van deze cliënten door te laten zien en ervaren dat er na hersenletsel ook nog een mooi leven mogelijk is. Als je meer verbreding zoekt in je werk kun je ervoor kiezen om je bezig te houden met bijvoorbeeld eHealth, PR & communicatie of maken van de zorgroutes.”

Inge kijkt uit naar haar nieuwe werkplek. “Met nieuwe cliënten en technologie waarmee we mogen werken. We maken bijvoorbeeld gebruik van een BproCare systeem: Dat is een tablet waarop cliënten hun hulpvraag aangeven. Op die manier maken ze zichzelf steeds zelfstandiger. Mooi om te zien en om mee te werken.‘’

Afbeelding
'Ik kom zelfs de kraanvogel tegen' 8 jun., 15:39
Afbeelding
Solar Boat Twente wint Regatta in Enkhuizen 8 jun., 14:23
Afbeelding
'Echte arbeidersclub' UDI is 90 jaar 8 jun., 13:24
Afbeelding
PW houdt internationaal veteranentoernooi 8 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 8 jun., 09:34
Afbeelding
De mening van Enschede: Armoede in 053 7 jun., 18:24
Afbeelding
Helemaal rood! 7 jun., 17:42
Afbeelding
Hoe kun je Duits personeel het beste inzetten om de Duitse markt te veroveren? 7 jun., 15:49