Mohammed Alsalhi verwelkomt u graag bij de Ankido Barbershop aan de Voortsweg 5.
Mohammed Alsalhi verwelkomt u graag bij de Ankido Barbershop aan de Voortsweg 5.

Maak kennis met Ankido Barbershop

Algemeen

Een mooi kapsel is een aanwinst voor elke man of vrouw. Goed geknipt, stijlvol haar ziet er niet alleen leuk uit, maar geeft ook veel zelfvertrouwen. Om het mooiste resultaat te krijgen, ga je het beste naar een kapper met ervaring én gevoel voor stijl. Begin deze maand opende aan de Voortsweg 5 in Enschede een nieuwe zaak: Ankido Barbershop.

ENSCHEDE - Eigenaar van deze nieuwe barbershop is Mohammed Alsalhi. De uit Irak afkomstige barbier, zelf 44 jaar oud, heeft ruim 28 jaar ervaring in het vak; hij is in 1995 begonnen. Samen met een collega knipt hij zowel heren als dames.

Toen hij naar Europa kwam, volgde hij in België een kappersopleiding. Je hebt hier vaak toch iets van een certificaat nodig om aan te tonen dat je het vak beheerst. Dankzij zijn ervaring én opleiding zorgt hij ervoor dat hij alle klanten de best mogelijke service kan bieden. Sinds 2016 woont hij in Nederland en in 2019 opende hij in Budel-Schoot zijn eerste barbershop, Picaso. Hij neemt dus veel ervaring mee naar Enschede.

Een bezoek aan de kapper is tegenwoordig niet goedkoop. Ankido Barbershop hanteert gelukkig schappelijke prijzen. “Bij veel kappers betaal je extra voor het wassen en föhnen. Bij ons is dit inbegrepen. Je betaalt dus één prijs voor de totale knipbeurt.” Een gastvrije ontvangst is zeker; ook een gratis kopje koffie is inbegrepen. Tevens kan men aan de Voortsweg gratis parkeren. Dankzij de ligging net buiten de singel is hij ook goed bereikbaar.

Ankido Barbershop heeft momenteel ook een leuke kortingsactie voor senioren. Een mooi kapsel hoeft nu zeker niet duur te zijn! Van woensdag 15 tot en met zaterdag 25 maart kunnen klanten van 50 jaar en ouder zich laten knippen voor slechts 10 euro; normaal is dit tarief 15 euro.

Ankido Barbershop verwelkomt u graag voor een knipbeurt én kennismaking. Men kan er terecht zowel met als zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u bellen met telefoonnummer: 06 - 850 27 27 9.

Ankido Barbershop is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Zondag bent u welkom van harte welkom van 11.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Bent u wel woke? Anders wordt u gecanceld 31 mrt., 10:06
Afbeelding
'We kunnen veel meer laten zien' 31 mrt., 09:48
Afbeelding
Succes Budo Aykac 30 mrt., 17:43
Afbeelding
Drie Nominaties voor prijs Beste Kinderlied 30 mrt., 16:56
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 30 mrt., 15:43
Afbeelding
Le Roy houdt audities voor 'Scrooge' 30 mrt., 14:51
Afbeelding
Verfdiscounter viert jubileum met leuke acties 30 mrt., 13:34
Afbeelding
Distlers Totentanz in Johanneskerk Twekkelo 30 mrt., 10:53