Tijdens de GRIN Demo Dag op 30 juni kan iedereen zelf de innovatieve maaiers uitproberen.
Tijdens de GRIN Demo Dag op 30 juni kan iedereen zelf de innovatieve maaiers uitproberen.

Maak kennis met GRIN en Ryobi bij Demo Dag van Ben van ‘t Mös

Algemeen

Het juiste gereedschap maakt elke klus een fluitje van een cent. Ook wanneer het aankomt op tuinonderhoud is dit zeker van toepassing. Voor optimaal onderhoud aan het gazon is een goede maaier belangrijk, zoals van het Italiaanse merk GRIN. Ben van ‘t Mös laat u graag zelf ervaren hoe fijn deze in gebruik zijn tijdens de GRIN Demo Dag op donderdag 30 juni.

ENSCHEDE - De hele dag lang is men van harte welkom om de diverse GRIN maaiers uit te proberen op een grasperceel. Dit Italiaanse merk specialiseert in innovatieve grasmaaiers die het maaien sneller en minder arbeidsintensief maken. Bovendien is dit beter voor het gazon.

Wat deze maaiers zo bijzonder maakt is het gepatenteerde GRIN-principe: de maaier verwerkt het gras door het direct te vermalen. Dit vermindert het volume waardoor minuscule deeltjes overblijven. Deze zakken dan direct weer de grond in, zonder het oppervlak van het gazon te bedekken. Hierdoor is er geen grasafval meer om te verwerken, wat zorgt voor efficiënter maaien. Tevens dient dit gemalen gras als voeding voor het gazon, waardoor men minder mest hoeft te gebruiken. 


Deze Demo Dag is ook een ideaal moment om eens twee merken te vergelijken. Ben van ‘t Mös is namelijk sinds kort dealer van het merk Ryobi, wat specialiseert in zitmaaiers op accu. Een vertegenwoordiger van dit merk is aanwezig om mensen kennis te laten maken met de drie zitmaaiers die Ryobi verkoopt. Waaronder een zogeheten ‘zero turn’ maaier; deze kan draaien op de vierkante centimeter, waardoor ook de moeilijker plekken van het gazon strak te maaien zijn. Deze is bovendien ook uitstekend geschikt voor de grotere tuin, tot 1,5 hectare.


Ben van ‘t Mös heeft ook een uitgebreid assortiment tuinmachines op voorraad die dus direct leverbaar zijn zónder de lange wachttijden die je tegenwoordig vaak ziet. Neem ook eens een kijkje bij de brede selectie handgereedschap en onderhoudsartikelen. Ben van ‘t Mös is niet voor niets hét adres in de regio voor alle tuinbenodigdheden! Zij leveren tevens graag maatwerk voor bijvoorbeeld een nieuwe schutting, veranda of tuinhuisje. Ben van ‘t Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede.


Kijk ook op: www.benvanhetmos.nl

!
Afbeelding
Nederlander laat erfgoed links liggen 10 aug, 10:20
Afbeelding
Nieuwe films en een openluchtfilm bij Concordia 10 aug, 10:17
Afbeelding
De diensten van de notaris: veel zekerheid voor weinig geld 9 aug, 14:01
Afbeelding
Italiaanse films Supereroi en Mamma Rosa bij Concordia 5 aug, 16:24
Afbeelding
Sirach Cooiman gaat naar Papendal 5 aug, 16:23
Afbeelding
Luister in de tuin van St. Jacobuskerk naar laatste concert uit Zomer Carillon Concertserie 4 aug, 18:02
Afbeelding
Roeien voor beginners bij Thyro 4 aug, 16:57
Afbeelding
Seizoenstart FC Twente in Nijmegen 4 aug, 16:56