Blij met de cheque.(Foto: Eric Brinkhorst).
Blij met de cheque.(Foto: Eric Brinkhorst).

Cheque voor MST van Breakfast Club Twente

Algemeen

De Ronald McDonald Huiskamer Enschede van het MST heeft een cheque van bijna 15.000 euro ontvangen van de Business Breakfast Club Twente. 

Enschede - Elke derde donderdag van de maand komt de Ronald McDonald Business Breakfast Club Twente samen. Om te ontbijten en te netwerken, maar vooral om de Ronald McDonald Huiskamer, die zich op de tweede verdieping van het vrouwkind centrum in MST bevindt, te ondersteunen.
De ontbijtbijeenkomst wordt steeds door een ander lid georganiseerd.
Afgelopen donderdag was dit bij Kato kantoor- en project inrichting. Het was een speciale bijeenkomst, want voorafgaand aan het ontbijt was de overhandiging van de eindejaar cheque. De opbrengst? Bijna 15.000 euro! Volgens coördinator Heleen Schöppink is het tijdens de ontbijtbijeenkomsten voelbaar dat de leden van deze club ondernemers zijn met een warm hart. “De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig te noemen. We zijn enorm dankbaar voor, en trots op de groei van onze Business Breakfast Club. We zijn ontzettend warm onthaald in Twente en de inzet van de zevenkoppige stuurgroep is dan ook onmisbaar geweest.’ De opbrengst van de eindejaar cheque is volledig bestemd voor de Ronald McDonald Huiskamer. ‘Wij zijn afhankelijk voor donaties en sponsoren, dus dit is echt iets om te koesteren.’’

Afbeelding
Expositie Connect-U 6 uur geleden
Afbeelding
Nog één klus verwijderd van Europees voetbal 6 uur geleden
Afbeelding
Femke Bol is dé ster bij de FBK Games 7 uur geleden
Afbeelding
Harmonie als dé zomerse theaterverrassing in Twente 5 jun., 11:10
Afbeelding
Tweede voorstelling Twintigers aan Z 4 jun., 10:13
Afbeelding
AC Tion viert 75-jarig bestaan met reünie 3 jun., 14:35
Afbeelding
Snoei kastanjebomen 3 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 2 jun., 17:31