Blij met de cheque.(Foto: Eric Brinkhorst).
Blij met de cheque.(Foto: Eric Brinkhorst).

Cheque voor MST van Breakfast Club Twente

Algemeen

De Ronald McDonald Huiskamer Enschede van het MST heeft een cheque van bijna 15.000 euro ontvangen van de Business Breakfast Club Twente. 

Enschede - Elke derde donderdag van de maand komt de Ronald McDonald Business Breakfast Club Twente samen. Om te ontbijten en te netwerken, maar vooral om de Ronald McDonald Huiskamer, die zich op de tweede verdieping van het vrouwkind centrum in MST bevindt, te ondersteunen.
De ontbijtbijeenkomst wordt steeds door een ander lid georganiseerd.
Afgelopen donderdag was dit bij Kato kantoor- en project inrichting. Het was een speciale bijeenkomst, want voorafgaand aan het ontbijt was de overhandiging van de eindejaar cheque. De opbrengst? Bijna 15.000 euro! Volgens coördinator Heleen Schöppink is het tijdens de ontbijtbijeenkomsten voelbaar dat de leden van deze club ondernemers zijn met een warm hart. “De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig te noemen. We zijn enorm dankbaar voor, en trots op de groei van onze Business Breakfast Club. We zijn ontzettend warm onthaald in Twente en de inzet van de zevenkoppige stuurgroep is dan ook onmisbaar geweest.’ De opbrengst van de eindejaar cheque is volledig bestemd voor de Ronald McDonald Huiskamer. ‘Wij zijn afhankelijk voor donaties en sponsoren, dus dit is echt iets om te koesteren.’’

Afbeelding
Julika Marijn: In de schaduw van Rembrandt 27 jan, 10:27
Afbeelding
Hans: 'Je hoeft niets en mag alles!' 26 jan, 14:47
Afbeelding
Afzien onderweg naar de elf steden 26 jan, 14:34
Afbeelding
Drie dichters genomineerd om stadsdichter te worden 26 jan, 13:21
Afbeelding
Zen en de ontwikkeling van duurzaam geluk 26 jan, 11:43
Afbeelding
Project de Vrije Ruimte bij De Tubanters succesvol 26 jan, 07:24
Afbeelding
Excentriek 25 jan, 15:38
Afbeelding
Newtonpark van start 25 jan, 14:28