Afbeelding
Foto: ©2016 STUDIO 81 Photography

De vloer behoort tot de basis van het interieur

Zakelijk

ENSCHEDE - Een vloer is een van de basiselementen in je interieur. Deze basis moet stabiel, praktisch en mooi zijn. Van der Veen Parket levert al bijna 50 jaar de betere parketvloeren in Enschede en omstreken. Eerlijke voorlichting, het leveren van kwaliteit en een perfecte service zijn speerpunten binnen de bedrijfsfilosofie.

In jouw zoektocht naar de meest geschikte vloer, kunnen er nogal wat vragen op je pad komen. Welk systeem is het meest geschikt voor mijn woning en is de vloer van mijn keuze geschikt voor vloerverwarming? Parket en vloerverwarming zijn een comfortabele én duurzame match! De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming. Meer informatie daarover vind je op parketenvloerverwarming.nl. het informatiecentrum voor parket en vloerverwarming.

Een gedegen en onderbouwd advies is in alle opzichten veel waard! Ook wanneer je in het bezit bent van een bestaande parketvloer, is het door de regel mogelijk deze te repareren en/of te renoveren. Van een gedateerde parketvloer naar een eigentijds exemplaar, door te schuren en te kiezen voor een actuele kleur. Door de aanwezigheid van vakinhoudelijke kennis over kleuren, materialen en producten op zowel het gebied van vloeren als interieur, kun je rekenen op een professioneel advies. 

Kom vrijblijvend langs in de showroom, of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Op deze wijze ontvang je een op maat gesneden advies, waarin alle kosten worden vastgelegd in een offerte. Pas na akkoordbevinding worden alle afspraken bevestigd middels een orderformulier en kan het werk ingepland en uitgevoerd gaan worden. 

Op de website van Van der Veen Parket vind je de openingstijden van de showroom en de reeds afgeronde projecten door de jaren heen. Je bent van harte welkom!

Van der Veen Parket
Richtersweg 66 Enschede
www.vanderveenparket.nl

Marco Klein Paste (Siers), Rutger van der Leeuw (Enexis), Marc Teutelink en Geert Heidekamp (infra). (Foto: Koos Mavrakis)
Park Stokhorst bijna klaar voor de toekomst gisteren
ERC hield een geslaagd internationaal toernooi. (Foto: Guus Blenke)
Den Haag en Voorburg winnaars toernooi ERC 25 apr, 15:07
Afbeelding
Universiteitskliniek Münster op bezoek bij MST 25 apr, 14:18
Mathias Kjölö was Koning van de Wedstrijd tegen Almere City.:(Foto: Bas Everhard)
'We gaan Europa in' 25 apr, 13:00
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 11:25
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 25 apr, 09:21
De eerste sleutels zijn uitgedeeld.
Woningen Drienerweg en Walhofstraat opgeleverd 24 apr, 16:45
Taoufik Allam gaat over de streep.
Enschede Marathon een hardloopfeest 24 apr, 15:01