Impressie van hoe Het Lagerhuis in Roombeek gaat worden. De bouw is in volle gang.
Impressie van hoe Het Lagerhuis in Roombeek gaat worden. De bouw is in volle gang.

Ook nieuwsgierig naar wat Het Lagerhuis te bieden heeft?

Financieel

Markeer 16 april in de agenda, want die dag houdt Dura Vermeer een InformatieCafé bij Gastrobar Bij Rozendaal. Ontdek tussen 16.00 en 18.00 uur wat Het Lagerhuis te bieden heeft. Woonadviseurs, nieuwbouwmakelaars en hypotheekadviseurs staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Met de bouw in volle gang en de oplevering gepland voor het voorjaar van 2025, is dit het perfecte moment om kennis te maken met Het Lagerhuis.

ENSCHEDE - Op zoek naar een woning voor nu en later? Bekijk dan de stadswoningen in Het Lagerhuis in Roombeek. “In de stijlvolle leefruimte van de stadswoningen komen binnen en buiten samen. Door de grote ramen en vanaf je eigen terras kijk je uit over de markante stadshaard en het groene hofje”, aldus Jeroen Zwijnenberg van Dura Vermeer.

Wil je gelijkvloers wonen? Bekijk dan de appartementen in Het Lagerhuis in Roombeek. In Het Lagerhuis kun je kiezen uit verschillende woningtypes. Hoewel ze allemaal anders zijn, hebben ze één ding gemeen: de praktische indeling. De appartementen bestaan uit een grote leefruimte, een berging en twee of drie slaapkamers.

Lage energielasten
Wist je dat Het Lagerhuis zó energiezuinig is dat het gebouw onderaan de streep meer elektriciteit opwekt dan verbruikt. Dat scheelt in je maandelijkse lasten, waardoor je geld overhoudt om leuke dingen te doen. Benieuwd wat jij kan besparen? Bereken gemakkelijk en snel jouw besparingen via de energiecalculator op www.lagerhuisenschede.nl. 

De appartementen in Het Lagerhuis zijn helemaal van nu. Je woont nieuw, energiezuinig en krijgt 100 m² tot 119 m² vierkante meter woonruimte inclusief een keuken, badkamer en sanitair. De prijzen van de appartementen liggen tussen de € 406.000 en € 525.000 v.o.n. Alles opgeleverd in jouw eigen stijl, energiezuinig en onderhoudsvrij. 

Iets voor jou? Plan snel een afspraak in met Nieuw Wonen Twente via 085 - 273 23 77 of kijk voor meer informatie op www.lagerhuisenschede.nl. Dura Vermeer kijkt ernaar uit je te verwelkomen op dinsdag 16 april bij Gastrobar Bij Rozendaal aan Het Rozendaal 10 in Enschede.

Wonen

Tetem maakt werk van het Maker Festival Twente.
Tetem maakt werk van Maker Festival 28 apr, 15:08
Christian Pielich. (Foto: Bodine Jeske)
Christian Pielich met cabaretshow NU in Vestzak 28 apr, 09:24
Afbeelding
Enschede viert Koningsdag 2024 FOTO'S 27 apr, 18:55
Afbeelding
Koningsdag in Lonneker FOTO'S 27 apr, 16:59
Victoria'28 heeft een DHL pakketautomaat.
DHL pakketautomaat geplaatst bij Victoria 27 apr, 12:56
Dolf Jansen en Jitske Kramer brengen 'All Inclusive' naar het Wilminktheater.
Jitske Kramer en Dolf Jansen met 'All Inclusive' 27 apr, 10:26
Afbeelding
Drukke en gezellige Koningsnacht in de binnenstad FOTO'S 26 apr, 22:32
Jan Henk de Groot komt naar Concordia.
'Grunningse laidjes' live op Twentse bodem gezongen 26 apr, 18:09