<p>Hendrik Jan Bökkers geeft workshops.</p>

Hendrik Jan Bökkers geeft workshops.

Songwriting Camp met Hendrik Jan Bökkers

ENSCHEDE - Hendrik Jan Bökkers gaat na de zomer een Songwriting Camp verzorgen in het Vestzaktheater. Er kunnen zes songwriters meedoen. De gratis workshops zijn onderdeel van Die Tolle Woche.

De workshops van Hendrik Jan Bökkers zijn bedoeld voor creatieve liedjesschrijvers en start op 29 september in het Vestzak Theater in Enschede.
Het Songwriting Camp is onderdeel van Die Tolle Woche, waarbij verschillende grensoverschrijdende activiteiten worden georganiseerd. Het Songwriting Camp is er één van.en wordt georganiseerd in samenwerking met het Twentehoes. Meer info? Zie

www.dietollewoche.eu

Uit de aanmeldingen worden zes geluksvogels gekozen die een dag lang gratis met Bökkers mogen schrijven aan een muzieknummer in de streektaal. Zowel aanmeldingen uit Twente als uit Münsterland zijn welkom. “Samen met je mede-deelnemers krijg je de hele dag begeleiding van Hendrik Jan Bökkers. Je wisselt ideeën en ervaringen uit met de anderen. Wil je graag samen schrijven? Er is ook een mogelijkheid tot co-writing sessies. Er zijn zowel gemeenschappelijke sessies als individuele break-out sessies. ‘s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke presentatie van de gloednieuwe songs aan een klein publiek in het Vestzak theater. Hendrik Jan Bökkers is dan gastheer en zal ook enkele liedjes spelen die avond’’, aldus de organisatie. Aanmelden via een mail naar: abartelds@ijsselacademie.nl. Reiskosten worden vergoed.

Meer berichten