Menkotoren kleurt de wijk

Algemeen

Enschede - De kinderen van de Menkotoren brengen kleur in het leven van kinderen via Kans voor een Kind. Zij gaan bloeiende plantjes verkopen in de KOE-daagse. Net als op de andere KOE-scholen, houden de leerlingen van de Menkotoren een actie voor Kans voor een Kind. Voor deze actie werkt de Menkotoren samen met Bloem-kado De Jong in winkelcentrum Deppenbroek.

De KOE 10-daagse valt bij de Menkotoren in het Jeelo-project ‘Inrichten van je eigen omgeving’. Daarom trekken de leerlingen ook de wijk in: de kinderen uit de onderbouw krijgen een gastles van Twente Milieu en gaan afval rapen in de wijk. De kinderen van groep 7 en 8 gaan pannenkoeken bakken voor de ouderen van Liberein-Klaaskateplein.

Open huis
Bent u benieuwd wat Jeelo-onderwijs is of wat er gebeurt in het ontdeklab Diskoever? Donderdag 19 maart houdt de Menkotoren van 15-17 uur een open huis voor ouders van peuters. Basisschool Menkotoren maakt deel uit van IKC Menkotoren-Kinderdomein. Peuteropvang Menkotoren is er voor peuters (met en zonder VVE) vanaf twee jaar. U vindt IKC Menkotoren-Kinderdomein aan de Rijnstraat 15 in Enschede,

Afbeelding
Herdenkingsconcert op het StadsCarillon op 4 mei 11 uur geleden
Afbeelding
Lintje 1 mei, 16:39
Trainer Joseph Oosting juicht voor Vak P. (Foto: Bas Everhard)
Joseph Oosting langer bij FC Twente 1 mei, 14:58
Blij met de zonneboot. (Foto: Robin Kreuger)
De zonneboot van Solar Boat Twente heet Lumina 1 mei, 10:53
Afbeelding
Lees de nieuwe Huis aan Huis Enschede waar en wanneer je maar wilt 1 mei, 08:00
De film Club Zero draait in Concordia.
Films Gimme Shelter, Boléro en Club Zero te zien in Concordia 30 apr, 17:45
Afbeelding
Hond met nierfalen 30 apr, 15:46
Vijf dagen Rumoer. (Foto: Ineke Oostveen)
Jeugdtheaterfestival Rumoer duurt vijf dagen 30 apr, 14:43