DCW en Vue werken samen.
DCW en Vue werken samen. Foto:

Presentatie euthanasie

Enschede - Bij Stichting 55+ wordt dinsdag 23 mei om 10.00 uur een presentatie gegeven over euthanasie. De entree is 4 euro. ''John Bos, gewezen chirurg en actief binnen de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde, komt ons bijpraten over waar deze vereniging zich voor inzet. En wat de huidige stand van zaken is. De meeste leden van de Stichting 55+ zijn in een fase dat ze vragen en zorgen over het einde van hun leven hebben.''

Workshop in bieb

Enschede - Bibliotheek Enschede houdt dinsdag 23 mei een gratis workshop ‘Werken met het patiëntportaal MST'. Deelnemers gaan zelf oefenen onder begeleiding van docenten die herkenbare voorbeelden gebruiken. Start om 10.00 uur. Na afloop krijgen alle deelnemers een certificaat. Aanmelden via website bibliotheek.

Akkoord DCW en Vue 

Enschede - DCW, het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente, en Vue Enschede hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Zo kunnen medewerkers van DCW die een hogere behoefte hebben aan begeleiding en re-integratiekandidaten werkervaring opdoen bij Vue. Kandidaten worden opgeleid in de schoonmaakbranche en hebben een reële kans op een betaalde baan bij Vue of elders.