Dick Comello exposeert bij Villa Welpeloo.
Dick Comello exposeert bij Villa Welpeloo. Foto:

Expo Dick Comello

Enschede - De Hengelose kunstenaar Dick Comello exposeert van zaterdag 27 tot en maandag 29 mei bij Villa Welpeloo aan de Bamshoevelaan 49. Comello laat schilderijen, tekeningen en etsen zien van de afgelopen twee jaar. ''Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de AKI. In 2013 won ik de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs. Verder heb ik diverse tentoonstellingen gehad in Nederland, Japan, China en de Verenigde Staten. De expositie is onderdeel van de KunstenLandschap kunstroute.

ViVa zoekt vrijwilligers

Enschede - De Jeugd ViVa wordt dit jaar van 24 juli tot en met 1 september gehouden. De organisatie zoekt vrijwilligers voor het bereiden van de lunch, het begeleiden van activiteiten, het houden van toezicht en het vervoer van materialen. ''We zijn druk bezig met de voorbereiding van het programma. Zes weken vol sport, spel en creatieve activiteiten op verschillende locaties voor de kinderen van Enschede. We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de activiteiten'', aldus Louise Steenhuizen. Aanmelden via drekers@enschedesespeeltuinen.nl.

Ooievaar & Co

Enschede - In de tekst over Ooievaar & Co stond vorige week een fout, Een bezoek op afspraak na sluitingstijd kan tot 20.00 uur (0534323925).