'Voor een goed en persoonlijk advies komen wij graag bij de klant in huis. Bel 053-4323925'. (zie www.nijmeijer-interieur.nl en de socials)
'Voor een goed en persoonlijk advies komen wij graag bij de klant in huis. Bel 053-4323925'. (zie www.nijmeijer-interieur.nl en de socials)

Babyspullen, wasparfum en meer bij Ooievaar & Co

Algemeen

Enschede - Al bijna 50 jaar verzorgt Nijmeijer Interieur de aankleding van ramen en vloeren. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar de overkant en runt Corrine Onstein daar niet alleen de interieurzaak maar ook de gezellige winkel voor baby’s, Ooievaar & Co. Corrine: ‘’In het knusse pandje aan de Lipperkerkstraat 43 waar Juwelier Keppels ooit zat, vind je naast alle soorten raambekleding en vloeren de leukste spullen voor de kinderkamer. Al bijna 12,5 jaar adviseert Ooievaar & Co in mooi beddengoed, badtextiel, accessoires en cadeautjes voor de allerkleinsten. Met de mooie gordijnstoffen en binnen-zonwering van Nijmeijer Interieur kunnen wij jouw kinderkamer helemaal inrichten. Of je nou een eenvoudig rolgordijn of wave gordijn zoekt, bij ons vind je een uitgebreide collectie in stoffen, plissé’s, duettes, jaloezieën en de nieuwe wood weave blinds. Naast deze leuke combinatie van interieur- en babykameraccessoires vind je bij ons ook alle geuren wasparfum van Le Essenze di Elda. Deze lang geurende wasparfum kun je ook in de winkel ruiken. We hebben naast de wasparfum diverse geuren homesprays.’’ De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, zaterdag tot 15.00 uur. Een afspraak voor na 20.00 uur kan ook en er is een gratis bezorgservice via webshop www.ooievaar-co.nl.