Afbeelding
Foto:

Open dag bij Van 't Mös op 1 april

De lente is weer begonnen! We gaan graag aan de slag met de tuin om volop te kunnen genieten van hopelijk een mooi voorjaar én mooie zomer. Goed tuinonderhoud staat of valt met de juiste producten en goed advies. Van 't Mös is al ruim 40 jaar een vertrouwde tuinspecialist in de regio. Op zaterdag 1 april houden zij van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige open dag met diverse demonstraties.

ENSCHEDE - Sinds eind vorig jaar is Ben van 't Mös in nieuwe handen: Ben en Karin Kleine Wiecherink droegen het bedrijf warm over aan de nieuwe eigenaar, Sjors Meuleman. Om de vaste klanten de vertrouwde service te kunnen blijven bieden, bleven ook de medewerkers van de machinewerkplaats en houtwerkplaats hier in dienst. De naam veranderde wel, naar Van 't Mös.

Op zaterdag 1 april laten Sjors en het team iedereen graag kennismaken met alles wat Van 't Mös te bieden heeft als tuinspecialist. Zo kan men in de winkel alles vinden voor passend tuinonderhoud, zoals uiteenlopend handgereedschap van diverse kwaliteitsmerken. Er is ook een uitgebreide selectie aan tuinmachines te bekijken, of u nu op zoek bent naar een verticuteermachine, hakselaar of zitmaaier voor elk formaat tuin.

Uiteraard is de beste manier om een product te leren kennen door het in actie te zien! Van 10.00 tot 16.00 uur worden doorlopend demonstraties gehouden met producten van Grin, Stihl en een klimdemonstratie. Zo staat Grin bekend om hun bijzondere maaisysteem wat gras vermaalt en als voeding achterlaat. Dit is beter voor de bodem van uw tuin én u hoeft ook geen grasafval af te voeren. Stihl levert zowel een breed assortiment tuinmachines als handgereedschap. Ook hier staat de innovatie niet stil; zo kwamen er de afgelopen jaren steeds meer elektrische versies van gereedschappen op de markt. Duurzaam en praktisch in gebruik.


Naast de tuinmachines, gereedschap en andere praktische benodigdheden beschikt Van 't Mös ook over een uitgebreide afdeling tuinhout. Zo kan men er terecht voor bijvoorbeeld plaatsing van een schutting, veranda, tuinhuisje, dierenverblijf of de aanschaf van een picknicktafel of speeltoestel. Omdat geen twee tuinen identiek zijn, leveren zij graag maatwerk voor het best passende resultaat.

Van 't Mös maakt er graag een gezellige dag van op zaterdag 1 april, compleet met een hapje en drankje en leuke activiteiten voor de kinderen. Bovendien ontvangen bezoekers ook een envelop met een mengsel van veldbloemen en droogbloemen om hun tuin of omgeving op te fleuren. Een rondje maken door de winkel loont ook, aangezien u deze dag 10 procent korting ontvangt op een groot deel van het assortiment.

Ontdek het assortiment met een mooie kortingsactie

Van 't Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Kijk voor meer informatie en het uitgebreide assortiment op: www.vanhetmos.nl

Pen