Studio Sportaal

Enschede - Studio Sportaal houdt een bijeenkomst op woensdag 8 februari in de Diekmanhal, waarbij het draait om het denken in oplossingen en mogelijkheden. "Sporten is namelijk voor iedereen belangrijk en een beperking hoeft daarbij zeker geen belemmering te zijn'', aldus Sportaal.
De sprekers zijn mensen van de gemeente Enschede, Passend Sporten en Sportaal. Zij zullen onder meer vertellen over het sporten met een beperking, de uitleen van sportattributen, het platform ‘uniek sporten’ en het aanbieden van gehandicaptensport. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur. Na de tijd is er ruimte om met elkaar na te praten en ideeën uit te wisselen. De bijeenkomst is gratis voor alle sportverenigingen uit Enschede. Aanmelden via www.sportaal.nl/studio-sportaal.

Rondleiding

Enschede - De ambassadeurs van het Huis van Verhalen verzorgen zaterdag 4 februari een rondleiding door de wijk Roombeek. Ontvangst is om 13.30 uur in de huiskamer van het Huis van Verhalen aan de Roomweg. Het monument van de vuurwerkramp wordt ook bezocht. De kosten zijn 6 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Opgave via 053 4316288 of info@huisvanverhalenenschede.nl.