Theatersport in de Roef: cursus@opafroep.nl.
Theatersport in de Roef: cursus@opafroep.nl. Foto:

Workshop Anne Bosvelt

Enschede - Anne Bosvelt start op 1 en 10 februari een Pouring Art workshop. "We werken met drie technieken: sleep, tilten en föhn met brander. Het is een prachtige manier je creativiteit aan te boren. Creativiteit is van groot belang voor jong en oud. Voor jong omdat je beter kunt kiezen in je leven. Voor oud omdat het fijn is actief te blijven. Ik ben met pensioen en wil mijn vaardigheid en liefde voor kunst graag delen.'' Aanmelden via a.bosvelt@outlook.com..

Husky's bij Stichting 55+ 

Enschede - Hyls en Nies Heeringa geven dinsdag 24 januari om 10.00 uur een presentatie over husky's in 't Pluspunt van Stichting 55+ aan het Schuttersveld 17. "Veertig jaar met veertien Siberische husky’s rondrijden door Europa op zoek naar sneeuw. Je wordt ervoor gewaarschuwd dat een hond het begin kan zijn van een verslaving. Wij zijn er destijds met open ogen en vol enthousiasme in getrapt.''

Op Afroep in De Roef

Enschede - Theatersportvereniging Op Afroep is op zoek naar cursisten. "Heb je wel eens ‘gehoord' van theatersport en lijkt het je gaaf om dit eens nader te ontdekken? Dan is dit het moment om je in te schrijven voor de proefles op donderdag 2 februari, van 19.30 tot 21.30 uur, in de Roef'', aldus Claudia Huiskes.