Jeritza Toney treedt op in de bieb zuid.
Jeritza Toney treedt op in de bieb zuid. Foto:

Jeritza Toney in bieb

Enschede - De Nationale Voorleesdagen zijn van 25 januari tot en met 4 februari. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar 2023: Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Jeritza Toney maakte een speciale voorstelling, gebaseerd op 'Maximiliaan', te zien in de Bibliotheek Enschede Zuid, Wesseler-nering 46, op donderdag 26 januari om 15.30 uur. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar. ''Haar gitaar speelt een hoofdrol'', aldus de bieb. Gratis entree. Aanmelden via de website.

Open dag Greijdanus 

Enschede - Op vrijdag 27 januari houdt Greijdanus een open dag. Leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de school aan de Deppenbroekstraat 4. De deuren staan open van 16.00 tot 20.00 uur. "Op het programma staan allerlei leuke activiteiten om Greijdanus Enschede beter te leren kennen. Greijdanus is een christelijke school met uitdagend en eigentijds onderwijs.''

Workshop TkkrLab

Enschede - TkkrLab aan de Marssteden heeft zaterdag 21 januari een CyberSaturday met een gratis workshop 'Ontwerpen in Inkscape'. ''In verband met beschikbare ruimte is het wel gewenst om een plek te reserveren via onze ticketshop'', aldus Dave Borghuis.

.