Leren bij Livio op de Broekheurnerstede.
Leren bij Livio op de Broekheurnerstede. Foto:

Leeromgeving bij Livio

Enschede - Op Livio locatie De Broekheurnerstede is een volledige afdeling ingericht als leeromgeving voor studenten in de zorg. "Door samen met gediplomeerde collega’s op één afdeling te werken waar bewoners al zorg ontvangen, kunnen ze nog beter van en met elkaar leren. Zo worden deze studenten, en daarmee onze toekomstige collega’s, efficiënter opgeleid'', aldus Livio. ''Studenten uit verschillende leerjaren ‘werken’ op de afdeling onder begeleiding van gediplomeerde zorgcollega’s. Hierbij is de samenwerking gezocht met een docent van Educare. Daarnaast zijn er een werkbegeleider en praktijkopleider van Livio aanwezig om de studenten de juiste begeleiding te bieden.'''

Zangavond Noorderkerk

Enschede - In de Noorderkerk aan de Lasondersingel wordt op zaterdag 21 januari om 20.00 uur een zangavond gehouden, met liederen van Johannes de Heer. "Voor vele oudere Enschedeërs zijn de liederen van Johannes de Heer bekend. Organist Maarten Barneveld zorgt voor de begeleiding.'' Toegang vrij, wel een collecte.

Caritas en Jumbo

Enschede - Het artikel over Caritas van 11 januari was niet volledig. De statiegeldbonnenactie werd gehouden bij zeven winkels van Albert Heijn én bij zeven Jumbo-winkels.