Monique van der Woning en Marianne Olink geven een transformatieweekend.
Monique van der Woning en Marianne Olink geven een transformatieweekend. Foto:

Transformatieweekend in het klooster

Monique van der Woning was er voor geknipt om kapster te zijn, maar wilde bij de politie. Ze ging bij de politie, maar werd toch weer kapster, met een eigen kapsalon aan de Potsweg, genaamd ‘Monique Haar Salon’. Anno 2023 gaat ze het klooster in. Samen met Marianne Olink. Om een transformatieweekend te verzorgen.

Enschede - Marianne Olink en Monique van der Woning houden het transformatieweekend van vrijdagavond 20 tot en met zondagavond 22 januari in het Klooster in Denekamp. "In dit weekend gaan we een zielsreis maken door middel van het plantmedicijn chocobliss, opstellingen en ga je jezelf ontmoeten in ervaringen. Het doel is om jou bewuster van jezelf te maken. Je krijgt inzicht in oude patronen, blokkades en levensvragen. Helen in jezelf maakt dat je meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfkennis krijgt’’, legt Monique van der Woning uit.

Ze organiseert met Marianne Olink het transformatieweekend ‘Ontmoet wie jij bent’. Monique: “Heb je wel eens overwogen om ayahuasca te gaan gebruiken, maar lijkt je dat te heftig? Dan kun je op een innerlijke reis gaan met de mildere variant, het plantmedicijn chocobliss. Er zijn verschillende planten samengebracht om dit speciale medicijn te laten ontstaan.’’

Chocobliss is een medicijn van het hart, stelt ze. “Plantmedicijnen worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. Plantmedicijnen hebben een diep reinigende werking op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Een chocobliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis naar jouw onderbewustzijn te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het geeft je inzicht over oude patronen, blokkades en levensvragen. Het helpt je bij het helen van je oude pijn uit het verleden, pijn in het heden en het ontwikkelen van meer zelfliefde. In de chocobliss ceremonie word je ondergedompeld in begeleidende muziek, sound healing, door ervaren begeleiders, vol liefde. Wij zorgen voor een veilige bedding, waardoor je dieper in jezelf kunt zakken. Alles mag gezien, gehoord en opgeruimd worden, zodat je je hart kunt openen en naar je eigen innerlijk licht kunt kijken.’’

Het programma loopt van vrijdag 18.00 uur tot zondag 18.00 uur. "We beginnen het weekend met een programma 'ontmoet jezelf in de ander'. Zaterdag staat in het teken van de chocobliss ceremonie. Chocobliss is een plantmedicijn die als een soort sterrenstof helpt om je verder te laten kijken dan onze aardse zintuigen. Het zijn prachtige, kleine, zachte, hartverwarmende liefdesbommetjes. De gehele zondag staat in het teken van familieopstellingen. Tijdens een opstelling kijk je naar personen en gebeurtenissen binnen jouw systeem die met elkaar verbonden zijn en van invloed kunnen zijn op het verleden, heden en de toekomst.'' De kosten bedragen 450 euro. Er is plek voor maximaal 10 personen, drie plekken zijn nog vrij. Opgave via www.marianneolink.nl.

Afbeelding