Modder, het hoort ook bij de Military. (Foto: Joop Hardick)
Modder, het hoort ook bij de Military. (Foto: Joop Hardick) Foto:

Hoog rapportcijfer: 8,3!

Boekelo - Ook al ligt het terrein er wel eens modderig bij, de bezoekers van de Military Boekelo geven het evenement een rapportcijfer van 8,3. Naast een groot aantal bezoekers uit de regio trekt het evenement jaarlijks 40 procent nationale en internationale liefhebbers. In totaal komen er elk jaar meer dan zestigduizend bezoekers op de Military af. 

Om alles in goede banen te leiden zijn er meer dan vijftienhonderd vrijwilligers en medewerkers werkzaam bij de Military. De organisatie werkt samen met diverse onderwijsinstellingen, zoals ROC van Twente, Saxion Hogeschool, Universiteit Twente, Hogeschool TIO, Het Stedelijk Lyceum, Johan Cruijff College en Veterinair Kenniscentrum Oost Nederland. 

'Boekelo' maakt deel uit van de strategische alliantie "International Topsport Events”, een samenwerking met Triathlon Holten, FBK Games, CSI Twente en Enschede Marathon. Het laatste decennium is Boekelo maar liefst vijf keer door de ruiters gekozen tot ‘s werelds beste Military. (Foto: Joop Hardick)