De Kartrekkers steunen de Voedselbank.
De Kartrekkers steunen de Voedselbank. Foto:

Kartrekkers van Eanske

Enschede - Cemal Dogan van Kartrekkers heeft samen met de Albert Heijn Kamphuis een actie gehouden voor de Voedselbank. Twee dagen lang is het winkelend publiek in de AH gevraagd of ze één extra product wilden kopen voor Kartrekkers. "Dit heeft geresulteerd in 40 volle kratten met levensmiddelen en 140 dozen met cake. Deze hebben wij aangeboden aan de Voedselbank'', aldus Cemal Dogan.

Jubilarissen Tubanters 

Enschede - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van De Tubanters zijn liefst 28 leden in het zonnetje gezet voor een langdurig lidmaatschap. Gerrit Huiskes en Jan Lammersen waren 60 jaar lid, Jan Rotsma, Martin van Nierop, Henk Jan Voogsgeerd en Jeroen Hendriks 50 jaar. De Hofhuisbeker (meest verdienstelijke lid van het afgelopen jaar) ging naar Robert Horck. Bert Lambeck en Piet Roelofs werden erelid, Remco Vos en Robert Stotijn Lid van Verdienste. 

Kerstmarkt Solide

Enschede - St. Solide voor human and animal houdt zondag 18 december een kerstmarkt voor De Boei aan de Spinnerstraat. Daarbij wordt samengewerkt met SVEN, Incluzio en 053 tegen armoede. Er zijn nog zeven kramen te huur. Aanmelden via solidefhaa@gmail.com. De kerstmarkt is van 10.00 tot 16.00 uur.