Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek houdt weer een gratis Wintercheck.
Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek houdt weer een gratis Wintercheck.

Gratis Wintercheck bij Autobedrijf Zuithof

Algemeen

Bornerbroek - Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek -adres Tusveld 15- houdt op zaterdag 12 november de jaarlijkse Wintercheck. 

De Wintercheck is vaste prik bij Autobedrijf Zuithof. “We doen deze wintercontroledag elk jaar’’, vertelt Mariëlle Zuithof. “De auto wordt gecontroleerd op meerdere punten, zodat de auto veilig de winter in kan.’’
Bij de check wordt de verlichting gecontroleerd, de banden, de ruitenwissers, het oliepeil, enzovoort. “Er komen elk jaar veel mensen op af. Het is gratis en voor iedereen. Alle merken zijn welkom’’, aldus Zuithof.

De Wintercheck is van 8.00 tot 16.00 uur en gaat gepaard met erwtensoep en chocolademelk. Bij het vervangen van ruitenwisserbladen is de ruitensproeiervloeistof gratis.

Brandstofactie
Zuithof houdt ook een brandstofactie rond de Wintercheck. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november geeft Zuithof 20 cent per liter korting op alle brandstof.

Een andere actie van Zuithof is de garantie van 7 jaar bij aankoop van een Demo Suzuki. “De fabrieksgarantie van 6 jaar geldt voor iedereen, van ons krijgt de koper er nog een jaar extra bij. De voorwaarde voor de garantie is altijd wel dat de onderhoudsbeurten volgens schema zijn uitgevoerd.’’