2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV Foto:

Nieuwe Honda Civic is nu te bestellen vanaf 35.680 euro

Honda is inmiddels toe aan de elfde generatie van de Civic. Deze nieuwe Civic is exclusief als hybride verkrijgbaar en dat past in de strategie van Honda om eind 2022 in Europa alle courante personenauto's geëlektrificeerd te hebben. De Honda Civic is uitgerust met zelfopladende tweemotorige e:HEV aandrijftechnologie.

Voor het bedrag van 35.680 euro is de Honda Civic Elegance te bestellen. Deze uitvoering beschikt over onder meer 17 ­inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera, een 7 ­inch multiinformatiedisplay, een infotainmentsysteem dat werkt met Apple CarPlay/Android Auto, en standaard een navigatiesysteem. De Civic beschikt ook over Honda SENSINGTM, een systeem van veiligheidstechnologieën en rijhulpmiddelen.


De vanafprijs van de Sport­uitvoering is 37.390 euro. Deze uitvoering over bovenop de uitrusting van de Elegance half­lederen bekleding voor de stoelen, sportpedalen, ledmistlampen en unieke spiegels in gloss black en 18 ­inch zwarte lichtmetalen velgen.


De Advance­uitvoering begint vanaf 41.055 euro. Deze heeft een geüpgradede BOSE ‘CentrepointTM'­ audiosysteem met 12 luidsprekers, een panoramisch zonnedak, Adaptive Driving Beam (ADB)­koplampen, een verbeterd 10,2­ inch multi­informatiedisplay en lederen stoelen.

2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV