Tex Town Tigers klaar voor het EK

Bij Tex Town Tigers staan ze op scherp voor het EK softbal meisjes onder 15 dat maandag 18 juli begint. De ploeg van Oekraïne werd maandag ontvangen.

Enschede - De eerste 'drukte' begon afgelopen maandag met de aankomst van het Oekraïense team. In de vroege ochtend vertrok het team om 6.14 uur uit het Poolse Warschau om dertien uur later in Hengelo te arriveren, zo meldt toernooi-chef Joop Hassink. ''Na ontvangst en soep in de kantine bij Tex Town Tigers vertrok de selectie naar de gastgezinnen.''

Deze week worden er nog oefenwedstrijden gespeeld. Oekraïne oefent donderdag 14 juli om 15.00 uur bij Giants in Hengelo tegen Groot Brittannië. Op vrijdag 15 juli om 13.00 uur speelt Oekraïne bij Tex Town Tigers aan de Kotkampweg tegen Nederland. De Oranjemeiden oefenen op zaterdag 16 juli om 14.00 uur bij Tex Town Tigers tegen Groot Brittannië. In de tussentijd trainen de teams bij Tex Town Tigers en Giants. Van maandag tot en met zaterdag zijn er iedere dag EK-wedstrijden bij TTT. De eerste begint iedere dag om 9.00 uur en de laatste is om 18.30 uur. Dan speelt in ieder geval altijd het Nederlands team.