Mart bij 'zijn' rooster.
Mart bij 'zijn' rooster. Foto:

Mart legt rooster

Enschede - De 13-jarige Mart heeft voor het project GroenBlauw Twekkelerveld een eerste rooster in de Pijlhovestraat gelegd. Mart maakte bij een wedstrijd een ontwerp voor de goten. “Ik heb gekozen voor een boom, want ik vind Enschede heel groen. De boom past bij de straat”, aldus Mart. Zijn ontwerp kreeg 60 procent van de stemmen van de bewoners. Het project gaat wateroverlast en verdroging tegen in Twekkelerveld.

Camino bij 'n Pol

Boekelo - Stichting Camino, oncologisch ontmoetingscentrum, houdt op vrijdag 19 augustus een 'kinderontmoetingsmiddag' in Boekelo bij de biologische boerderij 'n Pol. "Een leuke middag voor kinderen waarvan een ouder kanker heeft/chronisch ziek is. Voor de ouders is er een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. Men dient zich vooraf wel even aan te melden'', aldus Ida Hartlief.  (06-37444466).

Cooiman naar Papendal

Enschede - Judotrainer/coach Sirach Cooiman uit Enschede vertrekt naar Papendal. Na 13 jaar bij Judosport Oost en het Rtc de Twentse judotalenten opgeleid te hebben, gaat hij nu aan de slag bij de Nationale mannenselectie. Cooiman leidde onder anderen Jenny Snippe, René van Harselaar en Daan Moes op.