Antoon! Het Introductieconcert wordt mogelijk gemaakt door de gemeente, Vereniging Horeca Stad Enschede, UT, Saxion, Metropool en Enschede Promotie.
Antoon! Het Introductieconcert wordt mogelijk gemaakt door de gemeente, Vereniging Horeca Stad Enschede, UT, Saxion, Metropool en Enschede Promotie. Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Introductieconcert Saxion en UT heeft mooie line-up

Enschede - Op woensdag 31 augustus verzamelen de (nieuwe) studenten van onder meer Saxion en Universiteit Twente zich op de Oude Markt voor het traditionele Introductieconcert. Het nieuwe studiejaar wordt op feestelijke wijze ingeluid met een geweldige line-up, zo meldt Enschede Promotie. "Vanaf 19:00 uur barst het programma los met diverse live optredens van onder andere Antoon, Froukje en Goldband. De programmering van het gratis toegankelijke Introductieconcert ligt dit jaar volledig in handen van poppodium Metropool. Ze zijn erin geslaagd om een aantal absolute top acts naar Enschede te halen die deze zomer op alle relevante festivals in Nederland en België staan. Hoofdartiesten Antoon, Froukje en Goldband vieren op dit moment grote successen op zowel de podia als in de hitlijsten en hebben de afgelopen tijd meerdere awards en onderscheidingen ontvangen. De aanwezige bezoekers kunnen ook nog genieten van Primaat, een band met eveneens een uitstekende live reputatie. Tussen de optredens wordt de muziek verzorgd door dj collectief The Heartbreaks.''

Het Introductieconcert is een gezamenlijk onderdeel van de introductieperiode van Saxion en de UT. Studenten maken tijdens de Kick-In kennis met de campus, studeren, de stad en het studentenleven.