De Oosterbrug is weer open. (Foto: Jan ter Haar)
De Oosterbrug is weer open. (Foto: Jan ter Haar) Foto:

Oosterbrug weer open

Enschede - De Oosterbrug is weer open, zo meldt een buurtbewoner. "Zes weken passen en meten, schuren, slijpen, zagen, schaven en zweten. De mannen van aannemersbedrijf Boonzaaijer uit Loosdrecht voltooiden de nieuwe Oosterbrug. Die is weer open voor alle verkeer van Velve-Lindenhof naar Ribbelt/Stokhorst vice versa, mits onder de meetlat.''

Bustocht Enkhuizen

Enschede - De Stichting 55+ organiseert op donderdag 11 augustus een bustocht naar Enkhuizen. "Maar niet alleen voor 55-plussers! Iedereen mag mee'', aldus 55+. Vertrek om 8.10 uur van het Kennispark en om 8.30 uur van het Diekman. ''Naast het Zuiderzeemuseum is het natuurlijk leuk om Enkhuizen te beleven. De ‘Haringstad’ heeft een fraai historisch centrum.'' Op de terugweg een driegangen maaltijd. Aanmelden: evanderstruik@gmail.com.

CyberSaturday 

Enschede - Bij TkkrLab komt zaterdag 2 juli Angelique Kunst op bezoek om te vertellen over haar boek 'Er is hier maar één de baas'. "De meesten in de hackerscene zijn (nog steeds) erg verbaasd van de ontwikkelingen rond Gerard Sanderink en zijn vriendin ‘cybercharlatan' Rian van Rijbroek'', aldus Dave Borghuis. Inschrijven kan via www.cybersaturday.nl.