Op de bakfiets naar de drive-in bioscoop en dan kijken naar de film 'Mijn moeder is een gorilla'.  Het kan op zondag 10 juli bij Metreopool.
Op de bakfiets naar de drive-in bioscoop en dan kijken naar de film 'Mijn moeder is een gorilla'. Het kan op zondag 10 juli bij Metreopool.

Op de bakfiets naar de bios drive-in

Algemeen

Een primeur in Enschede is in aantocht. Landewé, Concordia en Metropool houden op zondag 10 juli de eerste echte Bakfietsbios drive-in. ‘’Je komt met je eigen bakfiets naar Metropool in Enschede en kijkt daar samen naar de familiefilm ‘Mijn Moeder is een Gorilla’’’, aldus Concordia en aanverwanten.

Enschede - Het is niet alleen de film die het ‘m doet,  ”Voor de kinderen is er popcorn en limonade geregeld. Ook is er een DJ die zorgt voor leuke muziek en een gezellige sfeer. Een unieke ervaring voor het hele gezin’’, aldus de organisatie. “Er is ruimte voor een beperkt aantal bakfietsen. Met één ticket kun je met één volwassene en maximaal twee kinderen per bakfiets van de film genieten. De plaatsen zijn beperkt, dus bestel snel die tickets!’’

Over de film: Mijn moeder is een gorilla.
Zweedse animatiefilm over een weesmeisje dat geadopteerd wordt door… een gorilla. Even wennen, maar al snel zijn ze onafscheidelijk.

Al zolang ze zich kan herinneren, woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij als er tijdens de open dag van het weeshuis een oude auto het terrein oprijdt, maar wanneer daar een stevige gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter!
Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn!
Maar net als alles op rolletje loopt, gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…

De film is geschikt voor alle leeftijden, melden de organisatoren.

De Bakfietsbios Drive-in is een samenwerking tussen Landewé, Metropool en Concordia.

De film wordt vertoond op zondag 10 juli om 13.00 uur op de locatie Metropool Enschede aan het Willem Wilminkplein 2, De entree bedraagt 16 euro per bakfiets (1 volwassene met maximaal 2 kinderen. 

Voor de voorstelling is er een beperkt aantal plaatsen voor bakfietsen beschikbaar en de regel vol=vol geldt dan ook.

Meer informatie via communicatie@concordia.nl of anniek@metropool.nl.