Afbeelding
Foto: Bernhard Filser

MINI Countryman Untamed Edition

De MINI Cooper Countryman, de MINI Cooper S Countryman, en voor de Plug-in Hybride MINI Cooper SE Countryman zijn als Untamed Edition leverbaar. Dit maakt van deze MINI, in combinatie met het Go-Kart gevoel en kenmerkende stijl, een aantrekkelijk aanbod in het compacte premiumsegment, aldus de fabrikant. 


De Untamed Edition geeft de MINI Cooper Countryman uitvoering een exclusief design en bijzondere uitrusting. De nieuwe MINI Cooper S ALL4 Countryman Untamed Edition heeft een 178 pk sterke 4-cilindermotor met MINI TwinPower Turbo technologie. Het vermogen wordt door de standaard ALL4-vierwielaandrijving verdeeld in alle weers- en wegomstandigheden.


Voor de Untamed Edition is de exclusieve kleur Momentum Grey metallic beschikbaar. Naast de carrosserie is de kleur Untamed Edition ook terug te vinden in de omlijsting van de onderste luchtinlaat, de air curtains in de voorbumper en voorschermen en op verschillende plaatsen in de achterbumper. Ook de inleg van het MINI logo op de motorkap en bagageklep is uitgevoerd in Momentum Grey metallic. De Untamed Edition is verder herkenbaar aan het zwarte dak, zwarte buitenspiegelkappen, zwarte dakrails en zwarte koplampbehuizing. Onderaan de portieren zijn vier diagonale strepen in Frozen Bluestone aangebracht. Exclusief voor de Untamed Edition zijn de 18” lichtmetalen velgen in Untamed two-tone design.


Met de exclusieve kleur Highland Green is ook in het interieur duidelijk zichtbaar dat het de Untamed Edition betreft. De verlichte interieurlijsten zijn uitgevoerd in Frozen Bluestone en de accentlijsten op het dashboard in Frozen Blue metallic. Mochten de kleuren nog niet verraden dat het een MINI Countryman Untamed Edition is, dan wel de Untamed emblemen op de stoelen en de op de onderste spaak van het stuurwiel.


Naast de unieke kleuren heeft de Untamed Edition ook het Premium pakket. Dit bestaat uit onder meer automatische transmissie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, achteruitrij-camera, Park Distance Control achter, automatische airconditioning en MINI Navigatiesysteem met Real Time Traffic Information.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding