Britt en Pleun weten hoe het werkt.
Britt en Pleun weten hoe het werkt.

3D advies op maat bij Woon en Slaap

Algemeen

Altijd al een persoonlijk interieur advies willen hebben van een ervaren stylist? Lees hieronder hoe dat mogelijk wordt!

Enschede - Je ziet het op tv wel vaker. Zo’n creatieve stylist die voor een onwetend liefdespaar hun droom verwezenlijkt in de vorm van een interieur waar je u tegen zegt.
Zo één die je alleen in de magazines ziet. Super onbereikbaar en niet voor iedereen weggelegd. Toch?
Nee, dus niet!
Dit is nu voor iedereen een optie. Je eigen huis omtoveren tot een plaatje waar zelfs de BN’ers een puntje aan kunnen zuigen.
Maar hoe moet dit dan? Moeten we zelf een cursus volgen en onze eigen styling skills opkrikken? Wij houden er namelijk van om dingen moeilijker te maken dan ze zijn. Lekker overmatig nadenken voor we keuzes maken en knopen doorhakken. Meningen van iedereen meenemen in onze beslissingen.
Wat resulteert in een minimale verandering in huis, gebaseerd op smaken van meerdere inwoners wat resulteert in een allegaartje aan stijlen.
Of uiteindelijk na wikken en wegen gewoon géén verandering toepassen. Nee, zelf aan de slag gaan is dus geen optie.

Britt en Pleun

Nou, er is licht in de duisternis. Twee om eerlijk te zijn. Ze heten Britt en Pleun. Onderdeel van een team gepassioneerde stylistes, werkzaam bij WOON&SLAAP op de woonboulevard in Enschede en Almelo.
Benieuwd met welk licht zij kunnen schijnen in jouw onderkomen?
We vroegen ze naar hun expertise. Britt: “Wat je vaak ziet is dat mensen vastlopen bij het combineren van twee stijlen in één woonkamer. Of ze vinden het eng om vooraf definitieve keuzes te maken als het gaat om toch enigszins grote uitgaven. Het betreft meubelstukken die niet iedereen elk jaar opnieuw aanschaft. Wij kunnen de mensen nu helpen met een 3D advies.”
Pleun vult aan: “Wij ontvangen een plattegrond van de klant. Deze tekenen wij op de computer in, compleet naar wens, kleur en stijl zoals wij dit uit de vraag van de klant kunnen halen. Met dit programma kunnen wij de mensen virtueel door hun toekomstige interieur laten lopen. Zo zien ze vooraf wat de mogelijkheden zijn en hoe hun droom interieur kan worden.”

Sfeerproeverij

Maar hoe gaat het verder in zijn werk? Pleun legt het uit: “Wij ontvangen de klant vervolgens in onze showroom en leggen ons 3D-idee voor, met eventueel stofstalen en houtstalen voor een totale sfeerproeverij!”
Britt gaat verder: “Mocht de klant tevreden zijn, dan gaan we samen verdere stappen ondernemen. Het complete advies bevat niet alleen hulp in meubels, ook voor vloeren, raamdecoratie, behang en accessoires kan men bij ons terecht. Na het eventueel bestellen en bezorgen van meubels komen wij tot slot met een bus vol accessoires om het plaatje compleet af te maken. We leggen de klant in de watten van begin tot eind! Geen verplichtingen overigens, de klant kan zo veel vragen als hij zelf wil. Mocht je uiteindelijk alleen een dressoir aan willen schaffen, dan mag dat ook!.“

Vernieuwing

Kijk je nu rond en denk je ‘Mijn interieur is wel aan vernieuwing toe?’
Ga dan eens naar de website en bekijk wat de mogelijkheden zijn.
Dat kan via www.woonenslaap.nl/interieuradvies-enschede-almelo.

Jerney Bennes is marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Speelgoedboulevard Almelo