Big Fish heeft muziek van Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party) en teksten van John August.
Big Fish heeft muziek van Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party) en teksten van John August.

Big Fish nieuwe productie van Music All Enschede

Algemeen

Big Fish is de spetterende nieuwe productie van Music All Enschede. Vorige week woensdag was de kick off van de nieuwe musicalproductie. 

Enschede - De musicalvereniging staat na vierjaar weer op de planken met een Broadway-musical. De productie is op 4 en 5 november in het Wilminktheater te zien. Voorzitter Marjon Mulder is trots weer te mogen spelen. “Het is al even geleden dat we met een grote productie in het theater mochten staan. Heel gaaf om deze vrolijke productie neer te mogen zetten.’’
Ook Sander die de hoofdrol van jonge Edward vertolkt kijkt ernaar uit: “Het is heerlijk om in Big Fish te mogen spelen. Het is een verhaal vol humor, liefde, plezier en bovenal hoop. Het is nog wel even wennen om dezeuitbundige rol te spelen, ik ben zelf wat introvert, maar dat maakt het alleen maar extra uitdagend.”
Big Fish is een magische Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton en vertelt het grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Zijn hele leven vertelt hij zijn zoon Will vurig over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen.