Sportaal biedt Aqua Move aan.
Sportaal biedt Aqua Move aan. Foto:

Sportaal: Aqua Move

Enschede - Sporten in het water is gewichtloos, hierdoor is er weinig belasting van spieren en gewrichten, weten ze bij Sportaal. Speciaal voor mensen die moeite hebben met bewegen en door bijvoorbeeld overgewicht, gewrichts- of spierklachten biedt Sportaal Aqua Move aan. "Een mooie manier om weer te gaan bewegen na de lange coronaperiode.'' Elke dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur in het Aquadrome. Kosten 7 euro.

Oekraïense kerkdienst

Enschede - In kerkgebouw de Schuilplaats aan de Hertmebrink wordt zondag 22 mei om 15.00 uur een Oekraïense kerkdienst gehouden. "De dienst is bedoeld voor gevluchte Oekraïners die in Enschede en omgeving (tijdelijk) wonen en voor hun gastgezinnen. Een samengevoegd Oekraïens orkest en koor zullen muzikaal meewerken'', aldus Gerrit Beking.

Fancy Fair Triangel

Enschede - Basisschool de Triangel houdt op vrijdag 20 mei van 16.00 tot 19.00 uur een gezellige Fancy Fair. De opbrengst gaat naar het goede doel 'Kans voor een Kind'. Met oud-Hollandse spelletjes, Rad van Fortuin, schminken, DJ's, springkussen, knutselen en kraampjes met tweedehands kleding, -boeken en -speelgoed.