Start inschrijving Fietsvierdaagse

De inschrijving voor de 47e Livio Fietsvierdaagse (van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juli) is gestart. Deelnemers die zich voor 1 juli inschrijven profiteren van een aantrekkelijke korting, LivioPlus-leden ontvangen nog een extra korting.

Enschede - Ook dit jaar hebben de routemakers weer vier gevarieerde routes uitgezet en kan er dagelijks 30, 50 of 70 kilometer gefietst worden. Livio tekent voor de 15e keer voor de organisatie en ziet jaarlijks een groei aan deelnemers. "Dit mede dankzij de prachtige routes, interessante afstapplekken en controleposten waar het goed vertoeven is'', aldus Livio.

Vertrekpunt is dagelijks de Oude Markt voor de St. Jacobuskerk, van 8.00 tot 12.00 uur. De routes van 30 en 50 kilometer zijn met pijlen aangegeven. Er kan vier dagen gefietst worden, maar het is ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen. Ook is er een groepsinschrijving van groepen tot vier personen mogelijk.
Inschrijven kan via de website www.livio.nl of per mail naar enschedesefietsvierdaagse@livio.nl. Ook zijn er inschrijfformulieren verkrijgbaar bij Livio ZorgPunt Boulevard en ZorgPunt Lippink'shof aan de Bleekhofstraat. (Info: 0900-9200).