It’s a wrap! De truc voor elk interieur.
It’s a wrap! De truc voor elk interieur.

It’s a wrap! De truc voor elk interieur

Algemeen

Je ziet dit kunstje steeds meer. Een snelle verandering met een wow effect. Bij Shop in Shop XL Store vertellen ze je wat het is!

Enschede - We willen het allemaal wel eens. De één gaat voor een kleine aanpassing, de ander pakt het groots aan. Waar heb ik het nou precies over? Iets nieuws willen in je interieur!
Of je nou wat kussentjes koopt behorend bij het huidige seizoen, of een lik verf over de muur heen rolt, gewoon omdat je vind dat de oude kleur flink verjaard en uit de mode is. Eens in de zoveel tijd heeft iedereen de innerlijke drang iets nieuws te willen. Alleen is niet iedereen even vindingrijk of gewaagd.
Ook heeft niet iedereen zin, tijd of de mogelijkheid om een compleet nieuwe inboedel of die lang gewenste keuken te realiseren.
Of beschik je over een huurhuis en is een inbouwkeuken dáárom geen optie. Let dan op.. mocht jij nou toch diegene zijn die wel een groots gebaar wil maken binnenshuis, maar wordt je belemmerd door huurbazen of je portemonnee? Zoals je van mij gewend bent heb ik dé truc voor al jullie problemen. Namelijk wrappen!
Nee, je hoeft niet je jeans te laten zakken en een pet op je hoofd te zetten, terwijl je half pratend half zingend een stoere tekst door een microfoon heen blaast.
Ook bedoel ik niet die wrap die je in elkaar draait als je in een Mexicaanse bui verkeerd. Deze wrap is nieuw. Of ja, vernieuwd.
We kennen het wel een beetje van vroeger. Toen kocht je een rolletje plak, semi doorzichtig of met een heerlijke marmer afdruk. Deze plakte je met veel pijn en moeite en wat water en zeepsop op je kastje of ruiten, om je meubel te pimpen of privacy te creëren.
Om vervolgens uiteindelijk te ontdekken dat je ondanks je harde werk en uiterste concentratie alsnog een stuk of tien luchtbellen onder je folie had zitten.

Nou stop maar, weg met dit amateuristische gedoe. Tijd voor verbetering.
En laten we dat nou hebben bij Shop in Shop XL Store in Enschede.
Hier zit een shop die de meest geweldige folie en wraps in het assortiment heeft. Stevig, dik en met hele gave prints die jou interieur in één keer die nieuwe look geven.
Geschikt voor op je meubels, bijvoorbeeld als stoere binnenkant van je vitrinekast. Of over je keukenkasten of zelfs het aanrechtblad.
Het kan gek genoeg prima op de muur als je tijdelijk wilt wisselen en behangen je niet in de vingers zit. Want mocht je het zat zijn of je gaat verhuizen, dan trek je het er ook zo weer af!
Stalenboeken vol keuze: effen, bedrukt, glanzend of mat en het kan ook op maat ontworpen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en je problemen? Shop in Shop XL Store in Enschede helpt je graag!