Grootse openingsweek Hornbach Enschede

Enschede – Op woensdag 30 maart om 7.00 uur wordt de nieuwe Hornbach-vestiging feestelijk geopend. "Het moment waar klussers en tuiniers uit de regio lang naar hebben uitgekeken. De projectbouwmarkt pakt die hele week flink uit met spectaculaire openingsactiviteiten voor jong en oud, doorgewinterde klussers en nieuwsgierige beginners'', aldus Hornbach.

"Volgende week woensdag is het zover en reken maar dat we flink uitpakken met de opening”, blikt vestigingsmanager Jeroen Christenhusz vooruit. “Ik kan nog niet alles verklappen over wat er allemaal gaat gebeuren. Maar zeker is dat er voor de eerste klanten allerlei voordelen zijn, zoals de speciaal ingekochte artikelen tegen nóg lagere prijzen én een lekker ontbijtje voor slechts een euro. En daar blijft het niet bij, er zijn tot en met 3 april ook speciale product- en projectdemonstraties, gratis tuinadvies van onze tuinontwerpers en voor de jongste klussers een klus-ballonkunstenaar.”

Speciaal voor de opening heeft de projectbouwmarkt diverse artikelen voor meeneemprijzen ingekocht. Van een hogedrukreiniger, aanhangwagen tot een accu schroef/boormachine of zelfs een olijfboom. Ook zijn er diverse demonstraties van het enorme aanbod. Meerdere leveranciers komen hun producten demonstreren. Grill Guru doet een barbecue.