Wasparfum is de nieuwe trend, zeggen ze bij Woon & Slaap
Wasparfum is de nieuwe trend, zeggen ze bij Woon & Slaap

Haal lente in huis met frisse geuren!

Algemeen

Heb jij ze al gezien? De nieuwste trend op het gebied van wassen en geuren. Lees hieronder waar je moet zijn!

Enschede – Iedereen wil het, de lekkerste geur voor zijn of haar wasgoed. Aroma’s die je tegemoet komen zodra je je wasmachine open gooit. Een klap in je gezicht in de vorm van zoete kersen bloesem of rustgevende lavendel.
Nadeel is dat het vervliegt waar je bijstaat. Wasmiddelmerken claimen stuk voor stuk de beste en meest langdurige geuren te waarborgen voor je sokken of je handdoeken. Maar wij weten allemaal dat als we willen genieten van de zorgvuldig gekozen geur die het beste bij ons past we toch echt vliegensvlug moeten zijn om nog enigszins een volle neus parfum te inhaleren en ons hoofd al in de wasmand moeten drukken zolang de berg wasgoed nog vochtig is!
Want alleen dan vangen we een glimp pure hemel op aarde. En laat me helemaal niet beginnen over het minuscule hintje van geur dat achterblijft nadat de wasdroger het er met brute hitte uit gesmoord heeft. Als je dan je lekkere frisse lentegeurtje nog wilt ruiken moet je de wasmiddelfles opnieuw opendraaien en flink snuiven of toch echt wachten tot je volgende wasje.
Maar is hier nou niks aan te doen? Als heel Nederland, of nee, heel de wereld dit nou graag wil. Is dit dan echt te veel gevraagd voor de wasmiddelmakers?!

Nou, ik denk oprecht de oplossing gevonden te hebben. Het walhalla voor je wasgoed. De crème de la crème voor je T-shirtjes. Hét middel waarbij de geur aanhoudt, ook na het gebruik van de wasdroger. “Wat is het?” hoor ik je denken. Hou je vast, het is de enige echte wasparfum. Daar zitten luchtjes in, niet te geloven.
En je hebt alleen maar één dopje nodig bij één volle wasmachine. Het werkt het beste in combinatie met een wasmiddel zonder parfum. En wil je per se een wasverzachter gebruiken, om de dag niet te hoeven beginnen met een handdoek die je gezicht scrubt of een trui die je oksels kapot schuurt? Kies dan ook hier voor een geurloze variant. Want geloof me, de hoeveelheid aroma die een wasparfumdosis je belooft, doet gegarandeerd wat hij zegt. Essentia wasgeluk, doet haar naam 100% eer aan. Het is pure geluk in flesje van 250 of 500 ml. Ik word al gelukkig als ik er aan denk, zo goed werkt het!
Er is keuze uit veertien heerlijke geuren. Maar mocht je nou geen genoeg krijgen van de geuren die jouw garderobe produceert over de gehele bovenverdieping en deze laat ruiken naar een spa-oord? En wil je ditzelfde effect ook in de woonkamer voor als je thuis komt na een dag stressen en zen wilt worden meteen als je de voordeur opent? Dat kan! Met de home spray of olie diffusers van Essentia wasgeluk.

Wil jij de werksokken van manlief omtoveren tot heerlijk geurende babysokjes? Kom dan naar Shop in Shop op het meubelplein in Enschede en scoor je eigen flesje geluk!

Jerney Bennes is marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Speelgoedboulevard Almelo.