Droomcafé voor fiets-idealen

Enschede - Op woensdag 23 maart houdt de Fietsersbond een zogenoemd Fietscafé in Tankstation Cultureel Vulpunt aan de Deurningerstraat 28. 

"Het Fietscafé is de gelegenheid om andere fietsers en leden van de Fietsersbond te ontmoeten en om kennis te maken met de activiteiten van de Fietsersbond. Kom naar ons fietscafé om op een leuke manier actief mee te denken over de toekomst van de ideale fietsstad Enschede, en hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren'', aldus Paul Rebers van  de Fietsersbond. "Deze avond willen we dromen over de ideale stad voor fietsers in de nabije toekomst over 5 tot 20 jaar. Waar moeten de Fietsersbond en de gemeente aan werken om het fietsen nog aantrekkelijker te maken? We willen vrijuit brainstormen over verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld fietsnetwerk en fiets-parkeren.''

Tankstation Cultureel Vulpunt gaat om 19.00 uur open. "Om 19.30 uur starten we met bedenken van prachtige oplossingen. Rond 21.15 uur sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. De resultaten van de avond gebruiken we voor toekomstige overleggen met de gemeente'', aldus Rebers.
Aanmelden voor de avond kan bij Paul Rebers via email enschede@fietsersbond.nl.'' Bellen naar 053-4352721 mag ook.