De nieuwe Hornbach houdt een obstacle run.
De nieuwe Hornbach houdt een obstacle run.

Obstacle run bij Hornbach voor het goede doel

Algemeen

Enschede – De nog te openen Hornbach houdt op zondag 13 maart een obstacle run. Jong en oud vanaf 16 jaar kan deelnemen aan de obstacle run van ruim een kilometer met 25 hindernissen.
De Hornbach Hammerrun vindt plaats rondom de nieuwe projectbouwmarkt. ‘’Een heel uur lang kan elke deelnemer de obstakels blijven overwinnen: in die tijd mogen ze zoveel rondjes afleggen als ze kunnen. Ja, wij maken onze slogan ‘Er is altijd iets te doen graag waar”, vertelt Jeroen Christenhusz, de vestigingsmanager van Hornbach. “Met deze obstacle run laten we deelnemers uit Enschede en omstreken kennismaken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelvers in zich hebben.”

Tussen 10.00 en 14.00 uur wordt er elk uur gestart. In totaal zijn er vijf waves. Tijdens de family-waves om 12.00 en 13.00 uur leggen ouders samen met hun kinderen vanaf 8 jaar het parcours af. Tickets kosten 3,45 euro. “Je reserveert je ticket via de website Hornbach hammerrun. De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Leergeld Enschede, die kinderen uit kansarme gezinnen steunt, bijvoorbeeld door ze sportlessen aan te bieden, lidmaatschappen van verenigingen, of elektronische apparatuur’’, aldus Christenhusz.

Tickets vanaf nu te koop

Hammerrun coronaproof

Let op: de Hammerrun is een coronaproof evenement. In totaal kunnen er 1250 sportievelingen meedoen; ieder uur start er een groep deelnemers. Vanzelfsprekend houden we ons aan de dan geldende coronamaatregele