Marathon zoekt vrijwilligers

De organisatie van de Enschede Marathon is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Jaarlijks zijn er zo'n 950 nodig bij het hardloopevenement.

Enschede - Vrijwilligers helpen onder andere bij de water- en fruitposten, het uitreiken van medailles, het op- en afbouwen van de runnersbeurs en het evenemententerrein, het ophangen van spandoeken of ze worden ingezet als verkeersregelaar. De vrijwillige verkeersregelaars volgen vooraf een online training en ontvangen een certificaat dat een jaar geldig is en ook bij andere evenementen ingezet kan worden. "Zonder vrijwilligers geen Enschede Marathon!'', stelt Gracia van der Boon. "Als vrijwilliger draag je bij aan het succes van dit topsportevenement van formaat, werk je samen met enthousiaste andere vrijwilligers, ontvang je een lunchpakket, vrijwilligers-shirt én een uitnodiging voor de vrijwilligers-bedank-avond op een bijzondere locatie in de stad.''

De Enschede Marathon is op zondag 24 april. Zo'n 11.000 deelnemers en tienduizenden supporters vinden dat weekend hun weg naar Enschede. Interesse? Mail naar: info@enschedemarathon.nl.