Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Bert de Leeuw gaat door, ook na verlies van Bert

Autobedrijf Bert de Leeuw is al vele jaren een begrip in Enschede. Het kleine, zelfstandige garagebedrijf bouwde een uitstekende reputatie op van betrouwbaarheid en goede service. Op 2 december kwam Bert de Leeuw zelf helaas te overlijden als gevolg van corona. Zoon Arjan, die al sinds april werkzaam was in het familiebedrijf, zet dit nu voort.

Hoewel Bert al zo'n anderhalf jaar kampte met een kwakkelende gezondheid kwam het verlies toch erg onverwacht aldus Arjan de Leeuw. "We hebben gelukkig nog wel alles tegen elkaar kunnen zeggen in zijn laatste uren", zo blikt hij terug op het afscheid. De familie kreeg veel steunbetuigingen van de vaste klanten die altijd dankbaar gebruik maakten van Bert's expertise. Sinds maandag is autobedrijf Bert de Leeuw weer geopend; Arjan zet dit nu voort met de vertrouwde service. Ook vanwege zijn gezondheid deed Bert het al wat rustiger aan. Hij deed met name het kantoorwerk, Arjan nam het meeste sleutelwerk voor zijn rekening. Dit is hem goed toevertrouwd; hij was eerder ruim 16 jaar werkzaam bij Mercedes Baan Twente als APK keurmeester, allround monteur, diagnosetechnicus en hybride-specialist. In de modern uitgeruste werkplaats kan hij de meest voorkomende werkzaamheden uitvoeren, ook voor de airco en elektronica.

Autobedrijf Bert de Leeuw is gevestigd aan de Mekkelholtsweg 99 in Enschede. Bel voor een afspraak met 053-435 72 63 of kijk op: www.bertdeleeuw.nl