Winkelcentrum Zuid sfeervoller

De winkeliers van Winkelcentrum Zuid hebben de handen ineengeslagen om er toch ook dit jaar iets onvergetelijks van te maken. Met allerlei sfeervolle acties moet het gezelliger worden. Met glühwein, maar ook met een kerstmannenorkest.

Enschede - Eén van de winkeliers zegt: "Iedereen is toe aan iets leuks. Zeker in december, de feestmaand bij uitstek. Hoe fijn is het dan dat wij hier alles voor een gezellige kerst onder één dak hebben. Daarbij proberen we het dit jaar allemaal nog net even iets feestelijker te maken.’'

De ondernemers van Winkelcentrum Zuid hebben er alle vertrouwen in dat het winkelend publiek in een sfeervolle omgeving zijn kerstinkopen kan doen. Aan de winkeliers zal het niet liggen. Zij doen er alles aan om de komende weken zo gezellig mogelijk te maken. Zo staat er tot 23 december een zweefmolen waar kinderen na aankoop in een van de winkels gratis in mogen. Zaterdag 18 december zorgt een heus kerstmannenorkest van 12.00 tot 16.00 uur voor een extra gezellige kerstsfeer en wacht buiten bij Pets Place de kerstman in een schitterende arrenslee met paard op publiek dat een rondje wil meerijden.




Kortom: reden genoeg om ook in de feestmaand het winkelcentrum te bezoeken. Niet in de laatste plaats om de nieuwe kerstversiering op het middenplein voor bij de Hema, Tuunte en Zeeman te bewonderen, want deze zal zeker bijdragen aan de kerstsfeer waar iedereen zo naar verlangt.

Houd onze socials in de gaten voor alle actuele events en richtlijnen.