Afbeelding
Foto:

FC Twente moet op bezoek bij Sparta Rotterdam

ENSCHEDE - FC Twente heeft in de dertiende speelronde in de eredivisie een uitwedstrijd tegen Sparta op het programma staan. De aftrap van de wedstrijd is zaterdag om 18.45 uur.

De ploeg van trainer Ron Jans staat op de zesde plaats met 18 punten uit 12 wedstrijden. Sparta is de nummer 16 van de ranglijst met 10 punten uit 12 wedstrijden. FC Twente speelde vorige week een besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische Waasland-Beveren en verloor met 1-2. Positief was dat Vaclav Cerny weer enige minuten meespeelde na een langdurige blessure.
De enig goal van Twente werd gescoord door Luka Ilic vanaf de strafschopstip.

Positief is ook een actie van de shop van FC Twente. "Juist in deze uitdagende tijd blijft het belangrijk om FC Twente te blijven steunen. Zeker nu we weer even terug moeten naar duels zonder publiek. Met de feestdagen in het vooruitzicht brengt de club ook de webshop even onder de aandacht. Via shop.fctwente.nl zijn weer vele leuke items te koop voor uzelf of als geschenk. Bovendien nu ook met een mooie Black Friday korting!'', aldus de club.

FC Twente Vrouwen heeft zondag in De Grolsch Veste de topper tegen Ajax gewonnen met 3-2. Door de coronamaatregelen werd het duel voor lege tribunes gespeeld.

Afbeelding