Bibliotheek helpt online bij het vinden van een nieuwe baan

Enschede - De Bibliotheek houdt deze maand online bijeenkomsten die helpen bij het zoeken naar werk. "Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Je kunt jouw netwerk inzetten om een voorsprong te krijgen ten opzichte van al die andere sollicitanten. Hoe je dat kunt doen is de centrale vraag in de gratis online bijeenkomsten'', aldus de bieb.

De Walk & Talk bijeenkomst van vrijdag 12 november staat helemaal in het teken van netwerken. "Maak kennis met andere werkzoekenden en deel ervaringen en inspirerende verhalen met elkaar. Ook is er een gastspreker die kort iets vertelt over hoe je jouw netwerk kunt inzetten bij de zoektocht naar een nieuwe baan.''

Op vrijdag 19 november wordt de training ‘Jouw netwerk is goud waard’ gehouden. De online training begint om 10.00 uur. "Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken. Dat is het motto van de JobOn training van vrijdag 26 november. Ontmoet andere werkzoekenden en maak een persoonlijk actieplan om jouw doelen te bereiken'', aldus de bibliotheek.

Alle activiteiten zijn gratis. Aanmelden is verplicht.